Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ødelagt bolt kostede point

Danish
Touringcar
Challenge 

17/09/08 

Jens Edman og Team Go Racing havde set frem til test og løbsweekenden på sturup raceway.
Efter nogle gode testdage så det lyst ud for Team Go Racing.
 

Tidtagningen blev dog en skuffende affære, da teamet valgte forkert spær og fik krøbet sig en på en startplacering som nummer 12 kun 5 tiende dele efter nummer 1. Faktisk var der 13 kører inden for det første sekund.


(Foto: Fotolomme)

Vejret lørdag formiddag skulle vise sig fra den mere ustadige side, med skiftevis regn og solskin da valget skulle stå på hvilke dæk der skulle køres på, valgte teamet at køre ud på slicks som nogle af de få. Et valg der skulle vise sig at være rigtigt. Med en startplacering som nummer 12, var det et meget svær heat at skulle køre, da sturup er kendt for at være meget svær at overhale på. Alle kom flot igennem de første sving og det var meget svær for Jens at styre bilen de første mange omgange, men som løbet blev ældre fik han mere og mere greb, og da der var kørt 13 omgange kunne Jens køre ind på en meget flot 6. plads.

Til andet heat skulle Jens starte på på en tredje plads, og teamet troede på en mulig sejr. Efter første sving var Jens allerede på en anden plads og lagde an til en overhaling for at komme op på første pladsen. Så skete det der bare ikke må ske, en bolt i venstre baghjulsophæng gav op, og Jens fik en snurretur. Desværre kunne det ikke udbedres under heatet så Jens kunne se på fra pitten.


(Foto: Fotolomme)

Tredje heat skulle startes på en midtfelt plads. Endnu en gang ville det blive en svær opgave at lave en topplacering. Teamet havde ramt det helt rigtige set up og kørte stærkt i hele heatet, så stærkt at Jens kunne noteres for en femte plads i det generalle klassement og en tredje plads i privatcuppen.

Jens Edman udtaler: ”Vi mangler speeden i tidtagningen. Løbssetuppet er på plads og jeg føler, at bilen er hurtig under løbene. Jeg håber, at vi kan finde det rigtige setup til Padborg løbet så vi kan være med i toppen”.

Jens ligger nummer 9 i DTC og nummer 2 i privat cuppen kun 16 pount efter nummer 1.

Team Go Racing


Læs mere om:
 • Jens Edman
 • Team Go Racing
 • Sturup Raceway
 • 07/09/08 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her