Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Sports Cup Endurance

Christoffer Nygaard fokuserer på langdistance-løb

Porsche
Sports Cup
Endurance 

12/09/08 

- i Porschen
Christoffer Nygaard dropper sprint-løbene fuldstændigt i weekendens Porsche Super Sports Cup på Lausitz. I stedet fokuserer han fuldt og helt på endurance-løbet.
 

"Det har måske været for presset at køre både sprint og langdistance-løb samme weekend. Så nu fokuserer vi på langdistance-løbet," siger Christoffer Nygaard.

Han har sin normale makker Maximilian Werndll med denne gang igen, efter han var fraværende sidst på grund af en skade.


(Foto: Natascha Theisen)

Med udelukkende fokus på to-timersløbet, så er håbet ikke blot at gennemføre, men at gøre sig gældende helt fremme i feltet. Om det så rækker til en podieplacering, det må tiden vise.

Skemaet for weekendens løb bliver derfor træning lørdag, kvalifikation søndag formiddag og to-timersløb søndag eftermiddag.

Porschen er i øvrigt helt klar og trimmet efter uheldet senest på Padborg Park. Bilen skulle dermed være klar til at vise sin berettigelse i feltet.


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Maximilian Werndl
  • Fischer Racing
  • Lausitzring
  •