Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Uventet mesterskabsføring
for Team Telesikring Racing

DTC Cup 
09/09/08 

Tom Pedersen kom tilbage i mesterskabs-
føringen i DTC efter en weekend, der begyndte dårligt

Team Telesikring Racing og Tom Pedersen kom tilbage i toppen af mesterskabstabellen for Danish Touringcar Championship efter den forgangne weekends løb på Sturup Raceway, der bl.a. udløste en sejr og en andenplads. Men det var resultater, som teamet slet ikke havde turdet tro på, efter at de havde gennemført den første testdag op til løbet.
 

- Vi stod meget dårligt efter den første testdag, men vi fandt ud af det i tidtagningen, og vi fik styr på det. Jeg havde ikke forventet dette resultat, så jeg må sige, at jeg er godt tilfreds, konstaterer Tom Pedersen.

- Under den første testdag kunne vi bare slet ikke få fart på. Vi manglede et sekund op til de hurtigste. Vi fik lov til at køre om fredagen, satte nogle andre dæk på, og så kørte det. Om torsdagen var det lige meget, hvad vi gjorde, når vi skruede, så det har nok været nogle dæk, som drillede.


Tom Pedersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Fra at have været håbløst bagud manglede Tom Pedersen mindre end et kvart sekund i at slå Jan Magnussen, der var på pole position, og da det gik løs med løbene, fortsatte fremgangen. Det blev til en fjerdeplads i første løb, i det andet kørte sønderjyden sig fra en startposition som nummer fem til en føring og vandt sin fjerde sejr i år, mens han i finalen dog måtte nøjes med andenpladsen efter Kristian Poulsen.

Tom Pedersen: Jeg er tilfreds
- Jeg må sige, at jeg er tilfreds. Jeg vil gerne have vundet sidste heat, men det gjorde jeg ikke. Jeg kørte bare ikke stærkt nok. Vi havde ikke samme fart i sidste heat som i andet heat, for vi havde byttet rundt på nogle dæk, så bagenden var alle steder, siger Tom Pedersen, der med søndagens resultater nu har to points flere end Jan Magnussen og dermed fører mesterskabet.

- Udelukkelsen fra Jyllandsringen kommer dog til at gøre ondt (den kan ikke trækkes fra, red.), så jeg tror ikke på, at vi kan holde etteren, konstaterer Tom Pedersen. – Jeg håber på at blive toer sammenlagt, men også det bliver svært.

Peter Ager scorede points i alle tre løb med en stigende formkurve, der sluttede med en niendeplads i finalen.

- Det startede lidt dårligt, men endte egentlig OK til sidst. Der var jeg bare for langt tilbage til, at det kunne blive til noget. I andet heat spinder jeg, og det er min egen skyld, siger Peter Ager om sin weekend på Sturup Raceway.


Peter-Ager.
(Foto: Motorsporten.dk)

- Det hele blev grundlagt i en tidtagning, hvor man to gange kommer på banen, hvor der en, som er kørt af og har smidt noget ind på banen. Så er det slut. Der er få skud i bøssen, og begge skud blev ødelagt. Første gang jeg var ude i tidtagningen, smed Carlsen den af, og næste gang kvaste han den i autoværnet, så var det løb kørt. Fire tiendedele kunne have gjort meget. Det endte bare sådan.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
  • Peter Ager
  • Tom Pedersen
  • Team Telesikring Racing
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •