Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Kevin Magnussen flyvende – men udelukket

Formel Ford - DK 
08/09/08 

Kevin Magnussen beviste endnu en gang, at han er hurtigste mand i dansk Formel Ford, da sjette afdeling af DM blev afviklet på Sturup Raceway. Lørdag tog Kevin Magnussen sæsonens 10. sejr og søndag så det ud til, at endnu en sejr skulle i hus.
 

Men en række af uheld og misforståelser satte en stopper for Kevin Magnussen, der godt nok kom først over målstregen søndag, men senere måtte se sig udelukket fra weekendens afdeling, da han havde ignoreret et sort flag for en forseelse tidligere i løbet. Dermed røg ikke kun søndagens resultat, men også lørdagens sejr blev annulleret.


(Foto: Jan Kaiser)

Det hele startede på omgangen ud til startgridden, hvor Kevin kommer i sammenstød med en konkurrent og må køre direkte i pit og dermed ikke kan tage starten med de andre. Men da de øvrige konkurrenter kommer til at køre bag safetycar, kan Kevin Magnussen komme op til dem og da feltet igen bliver sluppet fri, begynder han at overhale dem alle en efter en. Dog har han fået en stop-go for en forseelse for overhaling i gul flagzone, men da han ikke tager sin straf indenfor tre omgange bliver det efterfølgende besluttet af løbsdommerne, at Kevin er udelukket fra stævnet for at have ignoreret det sorte flag.

”Jeg er rigtig, rigtig ked af det” sagde en tydeligt nedtrykt Kevin Magnussen efterfølgende. ”Jeg troede det var noget helt andet, jeg havde fået stop-go for, så jeg følte mig uretfærdigt behandlet og derfor fortsatte jeg. Jeg ved godt nu, at det var helt forkert af mig og jeg er rigtig ked af, at jeg ikke bare tog min straf. Jeg har nu lært, hvad der sker, hvis man ignorerer det sorte flag og jeg kan bare være glad for, at min føring i mesterskabet er så stor, så jeg stadig kan vinde titlen”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Formel Ford - DK - DM
  •