Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Telesikring Racing til race foran københavnsk publikum

Danish
Touringcar
Challenge 

04/09/08 

Peter Ager og Tom Pedersen stiller til start i det årlige Copenhagen Racing GP
Efter fem afdelinger foran primært det jyske publikum bliver det nu de københavnske og sjællandske racerentusiaster, som får muligheden for at opleve Team Telesikring Racings kamp om årets Danish Touringcar Championship.
 

I den kommende weekend køres Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway, som i bil kan nås fra Rådhuspladsen på mindre end en time – også selv om man ikke kører lige så stærkt, som Tom Pedersen og Peter Ager normalt gør på racerbanerne…

- Jeg tror, vi får et godt race på Sturup Raceway, siger Peter Ager, der for tre uger siden fik sit DTC-gennembrud, da han blev nummer tre ved Jyllandsringens Grand Prix og tog sejren blandt privatkørerne.


(Foto: Jeppe Rimmen)

- Jeg bliver nødt til at følge op på de gode takter, men jeg ved, at der også er andre, som vil køre stærkt. Men det kan jo være, at jeg bliver nødt til at lukke Tom forbi, hvis han beslutter sig for at køre stærkt, ler Peter Ager.

Har kørt stærkt på banen
Tom Pedersen er fortsat Team Telesikring Racings bedst placerede kører i mesterskabet, hvor han indtager en delt tredjeplads. Men det er nødvendigt for ham at komme frem i feltet.

- Mit første mål må være at køre fra Peter, for han er skarp lige nu, konstaterer Tom Pedersen tørt. – Men jeg håber da selvfølgelig på at komme helt op i front. Som racerkører er man vel ikke tilfreds med noget, før man har vundet, så det må være en sejr, jeg skal gå efter, hvis jeg vil være tilfreds, men om det så lykkes, ved jeg ikke.


(Foto: Jeppe Rimmen)

Team Telesikring Racing tester i dagene op til løbet på Sturup Raceway, og for begge kørere vil det være første gang, at de kører på banen med deres nuværende biler.

- Jeg er overbevist om, at E90eren er bedre end den E46, vi kørte med sidste år, siger Tom Pedersen. – Men det er første gang, vi er her på banen, mens de andre har været har flere gange med deres biler, så vi er lidt bagud.

- Sidste år kørte jeg fornuftigt stærkt på Sturup, så hvis jeg laver en god tidtagning som på Jyllandsringen, burde der bære gode chancer. Banen er sværere at overhale på, men mon ikke sådan nogle som James, Jason og Kristian kan rydde nogen af vejen, så er der noget mere plads for os andre, siger Peter Ager og slår en latter op.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
 • Peter Ager
 • Tom Pedersen
 • Team Telesikring Racing
 • Sturup Raceway
 • 07/09/08 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her