Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Endnu en Chevy i WTCC

WTCC 
06/09/08 

Chevrolet Motorsport havde flere ting ”i ærmet” ved det seneste WTCC-løb på Oschersleben. Foruden den specielle hæder til de to danske Chevrolet-kørere Michael Outzen og Henrik Lundgaard, offentliggjorde Chevrolet, at man indsætter endnu en Lacetti i årets sidste tre løb: Monza, Okayama (Japan) og i finaleløbet i Macau.
 

Bilen skal køres af den 39-årige japaner Manabu Orido, med kælenavnet ”Max”.
”Max” Orido er en erfaren herre som har vundet flere sejre i det japanske GT-mesterskab og har deltaget i Le Mans.

”Det er en stor ære for mig, at starte i WTCC som den første japaner. På den måde, håber jeg at være med til at gøre WTCC populært i Japan og måske lokke flere japanske konstruktører med. Jeg har stor erfaring fra Okayama-banen, hvor den japanske afdeling af WTCC køres. Både fra løb og fra utallige tests. Det håber jeg kan være med til at hjælpe Chevrolet, jeg skal gøre mit bedste!” udtaler Manabu ”Max” Orido.

I sine tre løb får Orido teknisk support fra Chevrolet Motorsport Sverige (!) og bilen han skal køre, køres normalt af norske Tomas Schie i STCC.

Them

Læs mere om:
  • Manabu Orido
  • Monza
  • 05/10/08 - Monza - WTCC - FIA VM
  •