Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Måske denne gang..??

Danish
Touringcar
Challenge 

04/09/08 

Bag denne overskrift gemmer der sig Jason Watt's ønske om at nå det præmiepodie som han har været temmelig nær i de to sidste DTC finaler som er kørt i år.
 

"På Padborg forrige gang glippede det da jeg blev skovlet af i kampen om 3. pladsen, og på Jylland-Ringen sidst, var det lige ved og næsten at jeg fik krammet på Outzen og hans 3. plads, men desværre fik jeg som bekendt lavet en lille kørefejl og gled ned på 5. pladsen inden det ternede flag.


På Padborg så det ellers ud til at podiet skulle have besøg af en kørestol, men sådan skulle det alligevel ikke være.
(Foto: Jeppe Rimmen)

Jeg føler dog at vi har gjort nyt fremskridt med vores lille Seat hver eneste gang vi har kørt i år, og hvis det skal lykkedes endnu engang at finde lidt speed ved vores 2-dages test på Sturup om et par dage, så tror jeg oprigtigt på at jeg kan køre en reel top 3 placering hjem." - siger Jason Watt mens der pakkes og gøres klar til Copenhagen Grand Prix.

Teamet skal endnu engang slå rekord i antal VIP gæster idet Team Bygma Jason Watt Racing teltet skal rumme knapt 180 personer denne gang.


VIP chef Leif Hansson og crew skal slå deres egen rekord når der køres i det sydsvenske denne weekend.
(Foto: Jeppe Rimmen)

Jason og hans fantastiske mandskab er klar til kamp og håber atter på et godt resultat.


Læs mere om:
 • Jason Watt
 • Team BYGMA Jason Watt Racing
 • Sturup Raceway
 • 07/09/08 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her