Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hartmann Racing går efter et nyt topresultat

Danish
Touringcar
Challenge 

03/09/08 

Hartmann Honda Racing har på det seneste bevist, at man er et af de få team i dette års Danish Touringcar Championship, der er i stand til at have begge sine kørere med i kampen om top tre-pladserne i løbene.
 

Før sommerferien sikrede James Thompson teamets første løbssejr på Padborg Park og ved sidste måneds Grand Prix på Jyllandsringen opnåede Jens Møller med en tredjeplads generelt sit bedste resultat til dato i Danish Touringcar Championship. Det giver grobund for optimisme forud for den kommende weekends løb på Sturup Raceway.


James Thompson i den forreste ende af feltet.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

”Jeg tror, at vi kommer til at køre stærkt, og teamet har også en god historik på banen,” siger teamejer Hans Hartmann. ”Thompsons kvaliteter kender vi jo alle, og Møller gør det også rigtig godt for tiden, og hvis begge er klar, når det gælder, skal det nok gå godt. Samtidig har vi også to testdage på banen inden løbet, og vi forventer måske også at have lidt i ærmet fra vores tekniske leverandører, så nu skal det være.”

”Vi skal bare gøre det, som vi gjorde ved sidste løb,” tilføjer Jens Møller. Han blev nummer tre i det indledende løb og lå på en femteplads i finalen, da han uforskyldt blev elimineret af en forankørende konkurrent, som pludselig fik teknisk defekt og blev langsom.


Jens Møller havde meget at glæde sig over ved sidste DTC-løb.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

”Jeg føler, at jeg dengang hørte til i den rigtige ende af feltet, og det skal jeg også bare bevise, at jeg gør denne gang,” siger Honda Accord-køreren. ”Drømmen må være at lave en kvalifkation, der er lige så god. Vi har vist, at det er muligt. Nu er kunststykket bare at gentage resultatet. Målet er at være blandt de 8-10 første i tidtagningen, og herfra kan alt ske.”

Den kommende weekends løb er dog specielt i forhold til de andre løb, der indgår i årets Danish Touringcar Championship.

”Sturup er jo en bane, hvor kvalifikationen bliver mere vigtig end noget andet sted i hele sæsonen. Laver vi en god kvalifikation ligesom sidst, har vi en god chance for en god weekend, hvis vi kan holde os ude at øretæverne,” siger Jens Møller. ”Er vi uheldige og blot bliver tolver, bliver det svært. Strategisk kan vi først planlægge løbet, når vi har resultatet af tidtagningen og ved, hvor vi skal starte. For mig er det vigtigt at holde tungen lige i munden og komme i top 3 i privat cuppen, men vi har to testedage på banen, så jeg tror, at vi får bid i kamelen. Vi har haft en kører i top tre i et af løbene ved alle afdelinger i år. Man skulle bare gøre som i WTCC, hvor der er præmieoverrækkelse efter hvert løb, for så havde vi også fået pokaler med hjem i år…”

”Tredje gang må være lykkens gang,” siger Hans Hartmann om det forestående løb på Sturup Raceway. ”Dommerafgørelser har gjort det svært for os i de seneste par løb, men vi håber, at vi denne gang kan få lov til at afgøre tingene på asfalten.”

Hartmann Honda Racing


Læs mere om:
  • James Thompson
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Sturup Raceway
  • 07/09/08 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •