Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Poulsen klar til tredje VM løb

WTCC 
28/08/08 

Kristian Poulsen strammer kravene til sig selv
For tredje gang på kun halvanden måned stiller den danske DTC-racerkører Kristian Poulsen op i et løb til WTCC, verdensmesterskabet for standardbiler. Efter imponerende præstationer i sine to første løb i Portugal og England, hvor han placerede sin BMW 320 Si blandt de fem bedste privatkørere i serien, har Kristian Poulsen dog som mål at gøre det endnu bedre i weekendens løb i Oschersleben i Tyskland.
 

"Jeg glæder mig til at køre i Tyskland og håber på endnu bedre resultat end i de to foregående løb. Målet er at komme i top fem i begge søndagens to løb," siger Kristian Poulsen, der udover at drive Poulsen Motorsport med fire DTC-biler også finder tid til at sælge lastbiler. Han erkender, at det er et barsk mål, for kørere som tyskeren Engstler, spanieren Hernandez og italieneren D'Aste, alle i BMW'er magen til Poulsens, har vist samme speed som mange fuldprofessionelle.


Kristian Poulsen er optimist inden søndags løb i Tyskland. Vil være blandt de fem bedste privatkørere i VM for standardbiler.
(Foto: Poulsen Motorsport)

"Engstler er på hjemmebane, han bliver hård at knække. Belgieren Corthals i Seat skal jeg slå," siger Poulsen."

For at fremme chancerne testede Kristian Poulsen for nylig en hel dag på Oschersleben. Han skal stadig køre med 30 kilo ballast og bliver således tungeste privatkører, de andre har nul kilo ballast. Poulsen har valgt at køre i teamets femte bil, som er totalt nyrenoveret med al den bedste teknik fra BMW.

Onsdag foretog Kristian Poulsen en funktionstest af bilen på Padborg Park. Og torsdag morgen gik det mod Tyskland:
"Oschersleben er kun fire timers kørsel fra grænsen til Tyskland, så jeg håber, at mange danskere har lyst til at gøre turen derned. Ellers må de nøjes med at se løbet direkte i tv," smiler en optimistisk Kristian Poulsen.

Michael Eisenberg


TV fra WTCC i Oschersleben på søndag:
Warm up LIVE 08.45 Eurosport
Første løb LIVE 11.45 Eurosport 2
Andet løb LIVE 15.00 Eurosport


Læs mere om:
  • Kristian Poulsen
  • Poulsen Motorsport
  • Oschersleben
  • 31/08/08 - Oschersleben - WTCC - FIA VM
  •