Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Fakta om DTM løbet på Brands Hatch

DTM 
29/08/08 

DTMDTM kører på den korteste bane i kalenderen på Brands Hatch beliggende tæt ved London. Audi har ført mesterskabet siden starten af sæsonen og de går efter at øge forspringet i seriens tredje race i Kent.
 

Vidste du at ...

... Brands Hatch kun har været i DTM kalenderen siden 2006?

... før turen til Brands Hatch har Audi allerede taget fem pole positions i de første syv løb i 2008 DTM sæsonen?

... Audi sikrede sig de første tre grid positioner i et DTM race i de sidste to løb?

... Audi fabrikdkøreren Mattias Ekström vil køre sit 80. DTM løb på Brands Hatch?

... i DTM's debut på Brands Hatch i 2006, tog Audi pole position med Tom Kristensen?

... løbssejren for to år siden gik til Mattias Ekström?

... Tom Kristensen stadig besidder banerekorden på 42,406 sekunder for den hurtigste omgang i en DTM bil på Brands Hatch som han satte i kvalifikationen i 2006?

... Indy banen på Brands Hatch er på 1,929 kilometer, de kortesten på DTM kalenderen og er 371 meter kortere end Norisring?

... den britiske bane er så godt som garanti for spændende action, at tilskuerene kan følge bilen i 82 omgange og derfor ser dem oftere end på nogen anden bane?

... sidste år passerende de første tre biler målstregen indenfor 1,255 sekunder af hinanden, og at det senere viste sig at være den tætteste afslutning blandt podieplaceringerne i hele 2007 sæsonen?

... banen med sine elevationsændringer, de hyppige højresving og det store antal omgange gav Tom Kristensens kommentar om, at det føltes som værende i en centrifuge i løbet rundt på banen?

... med Oliver Jarvis og Katherine Legge kører de to Audi-fabrikskørere på hjemmebanen Brands Hatch?

... begge kørere løb i hjemlandet for første gang efter en lang pause? Oliver Jarvis kørte sidste gang på en britisk bane i 2006, Katherine Legge i løbet af 2004 sæsonen.

... Oliver Jarvis kørte for første gang på Brands Hatch i 2002, men han heppede på hans far allerede i en alder af otte i 1992 ved Formel Ford Festival?

Benji

Læs mere om:
  • Katherine Legge
  • Mattias Ekström
  • Oliver Jarvis
  • Tom Kristensen
  • Brands Hatch
  • 31/08/08 - Brands Hatch - DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS