Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Helt igennem acceptabelt

DTC Cup 
19/08/08 

Selvom Kim Lund Johansen, Silkeborg, ikke gjorde et stort væsen af sig under Bosch GP Danmark, gik det faktisk helt godt.
 

Fra starten så det ikke ret lovende ud. I tidtagningen måtte køreren i pink se sig henvist til en 19. plads, populært kaldt for næstsidst. Kun Ronnie Bremer i Mercedes var at finde bagved, så der var absolut basis for forbedringer.


Kim Lund manglede de sidste tiendedele for at sætte en god omgangstid.
(Foto: Gripping Media)

Det gik straks bedre i første kvalifikationsheat, hvor han uden store armbevægelser kørte sig til 11. pladsen. "Det hjalp selvfølgelig lidt, at Poulsen og Thompson udgik, men det var nu alligevel ikke så ringe endda", fortalte midtjyden efter heatet.

Næste heat kom Kim ellers også godt afsted, og i en periode så det rigtig godt ud. Han havde flere gode kampe undervejs, dog endte en nærkamp med James Thompson, England, heatet før tid. Forhjulsophænget holdt ikke til løjerne, og det højre forhjul stod på tværs og sendte en tyk dækrøg ud.


Der blev kørt tæt om placeringerne.
(Foto: Gripping Media)

Mekanikerne fik hurtigt repareret bilen og givet den lidt racertape, så den stod klar til finalen. Kim Lund selv var også optimistisk: "Det var sort uheld at jeg udgik efter at have ramt Hondaen. Men det er sådan noget der sker, så det er bare om at komme på banen og give den gas", lød det selvsikkert fra Seat-chaufføren.

Og det gik da også ganske godt. "Jeg tog det lidt stille og roligt og overhalede et par stykker", sagde Kim efter løbet, som han endte på 11. pladsen.


Der kom flere og flere biler bagved den lyserøde racer.
(Foto: Gripping Media)

"Alt i alt var det en god weekend, selvom jeg helst havde været foruden afkørslen i 2. heat. Vi har et problem i tidtagningen, hvor vi ikke kan finde farten i bilen, til gengæld er vores omgangstider i løbene helt perfekte. For at finde problemet sender vi støddæmperne en tur til Spanien for at få tjekket dem efter for fejl, og så håber jeg dælme at der kommer fart i Leon'en på Sturup..." fortalte Kim Lund mens han drak en slurk danskvand som afslutning på weekendens strabadser.

Team Lund Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Team Lund
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •