Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ferrari Challenge

Stort Ferrari Race event på Ring Knutstorp

Ferrari Challenge (DK) 
14/08/08 

- den kommende weekend
I forbindelse med afviklingen af Ferrari Scandinavia Challenge 4. Race weekend i sæsonen, er der på den sydsvenske bane arrangeret et stort Ferrari træf, hvor det forventes, at en stor del af de over tusind indregistrerede Ferrari i Sverige vil møde op.
 

FSC afvikler hele sit racing program om lørdagen og i pauserne vil banen summe af Ferrari gadebiler af alle tænkelige slags.

FSC har brugt sommerferien til at lade op til 2. halvdel af den spændende sæson og man benytter det store event på Knutstorp til at afvikle det NEZ Cup mesterskab, som er blevet FSC tildelt.

I selve FSC mesterskabet er det stadig finnen Jari Nurminen, der fører foran svenskerne Magnus Frodig og Martin Nelson. Herefter kommer Rene Rasmussen og Claus Gregersen, som bedste danskere.

I Trofeo 360 klassen er der til gengæld danske dominans, idet Chr. Overgaard fører foran Torben Wind med duoen Peter Rygaard og Lars Jensen på tredjepladsen.

Der vil være åbent for publikum denne lørdag mod entre.

Chresten Hansen


Læs mere om:
  • Claus Gregersen
  • Rene Rasmussen
  • Ring Knutstorp
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her