Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Jason Watt er stresset, men opsat!

Danish
Touringcar
Challenge 

14/08/08 

Sommerferien for Danish Touringcar Championship er ved at være overstået, og i den kommende weekend 16.-17. August står den atter på godt race – denne gang på Jyllands-Ringen til Grand Prix Danmark.
 

Jason Watts DTC sæson har hidtil vist sig, at være den bedste sæson han længe har haft. Med Team Bygma i ryggen, har han fået et seriøst dreamteam, og det er tydeligt at tingene spiller sammen i teamet. Halvdelen af sæsonen er kørt, og Jason ligger placeret centralt i Danmarksmesterskabet som nr. 8 med 101 point lige efter James Thompson som har 108 point.


(Foto: Jeppe Rimmen)

Efter en skuffende afslutning på Jasons flotte præstationer på Padborg Park, hvor Jason blev påkørt af en konkurrent, er Jason igen top klar til et brag af et Grand Prix. I den kommende weekend gælder det nemlig Grand Prix Danmark, årets 5. DTC afdeling!

Inden selve løbet køres søndag, tester Team Bygma Jason Watt på Jyllands-Ringen, hvor Paul Ridgeway igen kommer over. Han kan desværre ikke være med til selve løbet, på grund af at hans egen kører er i aktion i England den samme weekend.

’’ Vi håber at kunne finde de sidste tiendedele for at komme i nærheden af podiet, men Jyllands-Ringen har jo alle dage været en baghjulstrækker bane. Jeg er stresset, men jeg er samtidig virkelig opsat!’’ siger en kampklar Jason Watt.


(Foto: Jeppe Rimmen)

Følg løbet livet på Kanal 5, søndag d. 17. August, kl. 14:00.

Team Bygma Jason Watt Racing
Janni Storm


Læs mere om:
 • Jason Watt
 • Team BYGMA Jason Watt Racing
 • Jyllandsringen
 • 17/08/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS