Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SS1

Ex. DTC'ere på banen igen

Special Saloon Car
SS1 

13/08/08 

Weekendens Grand Prix Danmark bringer et comeback til to ex. DTC'ere, dels ex. DTC køreren Jesper Sally Pedersen og dels hans Renault Megane II DTC racer, de skal dog ikke deltage i i DTC klassen, men derimod i Special Saloon Car klassen.
 


Sidste år deltog Jesper Sally Pedersen i DTC mesterskabet med sin Renault Megane II racer, denne weekend stiller de op i Special Saloon Car klassen.
(Foto: Motorsporten.dk)

For både Sally og bilen er der tale om, at det er første gang i år at de skal på banen, og de sidste tre uger har han sammen med sine hjælpere arbejdet hårdt på at få raceren sat helt i stand.
Renault'en har været skilt næste totalt ad, har været hos maleren, og i skrivende stund er man ved at lægge sidste hånd på 'værket'.

"Vi har arbejdet intenst de sidste uger på at få raceren klar, og vi satser hårdt på at vi når det" - udtaler en altid optimistisk Jesper Sally Pedersen, der håber på lidt regn i weekenden - "kommer der regn skulle der være gode chancer for en topplacering, ellers vil det nok være svært at følge med de baghjulstrukne biler. Renault'en har altid kørt godt i regnvejr, forhold som jeg også selv plejer at klare mig pænt under - så jeg satser på regn!"


Både Jesper Sally Pedersen og Renault'en håber på regn den kommende weekend.
(Foto: Motorsporten.dk)

Når Sally kører på banen, bliver han konkurrent med en af de kørere han til daglig er teamchef for i AD Racing, Volvo S60 køreren Niels Højby, dog er bilerne i hver sin division inden under Special Saloon Car klassen.
Sally's Renault Megane II stiller op i klasse SS1, mens Højby's Volvo S60 er i klasse SS3.
Men selv om de to vil køre i forskellige divisioner, så gælder det håneretten indenfor teamet, en ikke uvæsentlig parameter i et team med en god humor.

Sally og Højby skal på banen første gang allerede fredag eftermiddag klokken 17:05, hvor de skal ud i deres første tidtagning.
Lørdag køres anden tidtagning klokken 10:45, mens begge løbene ved Grand Pric Danmark køres søndag henholdsvis klokken 11:15 samt 17:10.

Må den bedste mand vinde!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Sally Pedersen
  • Niels Høiby
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 17/08/08 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •