Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Højris gør sig klar til at genoptage sæsonen

Advan Cup 
11/08/08 
Yokohama

Op til sommerpausen fik Lars Højris' Advan Cup racer en hård medfart, og selv om han har holdt en god sommerferie, så har arbejdet ikke ligget helt stille på værkstedet. Bilen har været igennem den helt store tur, hvor alt er gennemgået, og alle defekte dele er blevet udskiftet.
 


(Foto: LN-Motorsport.dk)

I fredags blev bilen sendt af sted til maleren, og herefter skulle weekenden bruges til at samle bilen igen.


(Foto: LN-Motorsport.dk)

Det er målet at Lars skal teste med bilen på Jyllands-Ringen på tirsdag, dermed er både Lars og Advan Cup raceren helt klar til at genoptage sæsonen den kommende weekend til Grand Prix Danmark.


(Foto: LN-Motorsport.dk)

Efter forårs sæsonen ligger Lars placeret på 5. pladsen i Advan Cup mesterskabet, hvor han stadig er indenfor rækkevidde af medaljerne, hvis efterårs sæsonen udvikler sig ligesom som de sidste par løb, hvor Lars virkelig havde god fart i Peugeot raceren.

Vejgaard

Læs mere om:
 • Lars Højris Nielsen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • Jyllandsringen
 • 17/08/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her