Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Spa Francorchamps - lørdag

Porsche
Super
Cup 

10/08/08 

Christoffer Nygaard stiller denne weekend op i både Porsche Super Sports Cup og Porsche Sports Cup Endurance løbene på Spa Francorchamps banen i Belgien, hvor han i lørdagens Sports Cup løb sluttede på 7. pladsen.
 

Dagen startede med problemer med gearskiftet på Porsche raceren, hvilket betød en placering som nummer 17, en placering som bestemt ikke glædede Christoffer Nygaard.


(Foto: Natascha Theisen)

Mekanikerne hos Fischer Racing arbejdede på højtryk inden kvalifikationen, og de nåede at løse problemerne med gearkasse og kobling, således at Christoffer kunne sætte 8. hurtigste tid - 2:30,377.
Pole position tiden på 2:27,638 blev sat af Marco Seefried fra Team Stadler Motorsport.


(Foto: Natascha Theisen)

Da starten git til lørdagens løb, fik Christoffer ikke den bedste start, han tabte mange placeringer inden den første omgang var kørt, men han opgav ikke chancerne for et godt resultat af den grund.
De resterenden af de 12 omgange brugte han på at kæmpe sig frem gennem feltet, og da løbet blev flaget af, var han på 7. pladsen.


(Foto: Natascha Theisen)

Top 3 i race 1:

Plac.KørerTeamTid
1Marco SeefriedTeam Stadler Motorsport30:20,166
2Jiri Micanek Jr.Team Micanek Motorsport PZ30:20,462
3Florian ScholzeTeam Hermes Attempto Racing30:26,884
7Christoffer NygaardTeam Fischer Racing30:48,998

Søndag køres der endnu et løb i Porsche Super Sports Cuppen, men her har Christoffer og Fischer Racing valgt ikke at stille op, de vil i stedet satse 100% på Porsche Sports Cup Endurance løbet, hvor Christoffer stiller op sammen med Maximilian Werndl.
Det er iøvrigt samme taktik som teamet benyttede ved Porsche Sports Cup løbene på Oschersleben.

(Kilde: Natascha Theisen)


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Maximilian Werndl
  • Fischer Racing
  • Spa-Francorchamps
  •