Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen i tænkeboks

International
Formula Master 

31/07/08 

En knækket trækaksel gjorde det umuligt for Kasper Andersen at hente points på Brands Hatch. Dermed røg også chancerne for at blive en sammenlagt vinder af Formula Masters, og det får nu den danske formelkører til at overveje hvordan resten af sæsonen skal forløbe.
 

Kort før starten af første afdeling på Brands Hatch tydede alt på, at det skulle blive til Kasper Andersens weekend. Med en startplacering foran de værste konkurrenter til mesterskabet, havde Kasper Andersen alle chancer for at hente ind på de førende.

På opvarmningsrunden sker så det, som ikke må ske, trækakslen knækker og sender Kasper Andersen tilbage i pitten. Herfra kunne en skuffet dansker se løbet flaske sig for de to førende i den samlede stilling, new zealænderen Van der Drift og tyskeren Michel Ammermüller. Uheldet betød også, at Kasper Andersen skulle starte sidst i søndagens afdeling. Et uheld kommer sjældent alene, og det gjorde det heller ikke for Kasper Andersen i England. Midtvejs i søndagens løb, måtte han udgå med en brækket front efter kontakt med en af de andre kørere i det tætte felt. Alt i alt en rigtig skidt weekend for danskeren, der inden Brands Hatch havde annonceret, at det var vind eller forsvind. Det blev desværre ikke vind.


(Foto: KA Racing)

– Jeg skulle hente mange point på Brands Hatch for at vinde Formula Masters i år, og det så da også rigtigt godt ud efter tidstagningen, men så sker det værst tænkelige, siger en skuffet Kasper Andersen, der nu er gået i tænkeboks for at overveje, hvordan han bedst bruger ressourcerne i resten af sæsonen.

– Jeg ligger i øjeblikket på en samlet femteplads i Formula Masters og kan realistisk køre mig op på en tredjeplads i de sidste seks afdelinger. Men det var helt klart min målsætning af vinde i år, og dermed få adgang til en test i Hondas Formel 1, siger Kasper Andersen, der nu vil drøfte situationen med det italienske team Trident Racing, der også har et GP2 Team.


Læs alt om International Formula Master løbene på Brands Hatch.
Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Trident Racing
  • Brands Hatch
  • 27/07/08 - Brands Hatch - International Formula Master
  •