Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Tyskland

Thor Qualmann sikrede sig vigtige point

Polo Cup - DE 
28/07/08 

- til sin 3. plads i ADAC VW Polo Cup mesterskabet
Danskeren startede løbet fra 9. pladsen, men starten af løbet gik ikke så godt og han tabte et par placeringer. Løbet bød på nogle hårde kampe og uden at skade sin Polo lykkedes det Thor Qualmann at afslutte løbet på en 6. plads.
 

Det lykkedes altså ikke for den unge danske kører, Thor Qualmann, at komme på podiet denne gang, ligesom han var det i det foregående løb i ADAC VW Polo Cup mesterskabet.
Men med sin 6. plads fik han scoret 30 vigtige point til mesterskabet, der føres af Shane Williams fra Syd Afrika med 272 point og tyske Alexander Rambow med 270 point. Thor Qualmann rangerer flot på 3. pladsen med 206 point og ligger 26 point foran svenske Andreas Simonsen.


(Foto: Natascha Theisen)

"Det var et hårdt løb, jeg fik ikke den rigtige fart på bilen i starten af løbet og tabte derfor nogle pladser i begyndelsen af løbet og derefter skulle der kæmpes for at holde på de andre kørere bag mig. Men jeg havde da chancen for mesterskabet, jeg er rigtig glad for en 6. plads og det at jeg ikke fik ødelagt bilen" - sagde Thor Qualmann efter løbet på Nürburgring.


(Foto: Natascha Theisen)

Nu holdes der sommerpause i ADAC VW Polo Cup og første løb efter pausen skal køres i England på Brands Hatch.
"Jeg tror næste løb bliver rigtigt spændende for os alle, ingen af os kender banen på forhånd, det er svært at vide hvem der vil være hurtigst der." - lyder det fra en optimistisk Thor Qualmann.


(Foto: Natascha Theisen)

Helt ukendt er den engelske bane ikke for Thor, idet han præsterede en flot 2. plads i Danish Race League løbet i foråret og denne form for banekendskab via racer-simulator(spil) har tidligere vist sig gavnligt, for en kørers første bekendtskab med virkelighedens bane.(Red.)

(Kilde: Natascha Theisen)

Henrik Bess

Læs alt om ADAC Polo Cup løbet på Nürburgring.
Læs mere om:
  • Thor Qualmann
  • Nürburgring
  • 27/07/08 - Nürburgring - Polo Cup - DE
  •