Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Kevin Magnussen kører igen i udlandet

ADAC
Formel Masters 

19/07/08 

Kevin Magnussen, der er i gang med en imponerende sæson i dansk Formel Ford, har via et sponsorat fra fødevarevirksomheden Easyfood fået endnu en chance for at vise sit talent i Formula ADAC Masters powered by Volkswagen, da han i denne weekend skal deltage i to løb på Assen i Holland.
 

Den kun 15-årige søn af Jan Magnussen kørte i maj måned to løb i serien på Nürburgring for det hollandske team Van Amersfoort Racing, med to flotte andenpladser som resultat. Men denne gang er Kevin endnu bedre forberedt, da han nu kender både team, bilen og banen, da han for blot to uger siden deltog i Benelux Serien i Formel Ford på Assen - selvom oplevelsen selvfølgelig bliver en anden i den 145 HK stærke Formel racer, der minder om en Formel 3 racer.

Easyfood, der på kort tid er blevet Danmarks tredjestørste brødproducent, har via sit sponsorat givet Kevin Magnussen muligheden for at deltage i løbet på Assen og giver dermed Kevin muligheden for at komme ud i Europa og få mere erfaring på sin vej mod det ultimative mål, Formel 1. Direktør Flemming Paasch forklarer. ”Vores hurtige vækst skyldes helt sikkert vores fokus på innovation og produktudvikling som matcher markedets ønsker. Vi har arbejdet hårdt på at udvikle produkter som matcher vores kunders behov og samtidig leverer høj-kvalitets varer, som er nemme at håndtere - og også gerne sundere end det øvrige Quick-service udvalg. Derfor støtter vi også gerne Kevin Magnussen, som er det fremadstræbende purunge talent indenfor motorsporten, der h ar vist vilje og samtidig også evner til at være forrest i sit felt. Det er utrolig vigtigt, at de unge får en god start. Kevin har været målrettet fra begyndelsen og har gennem årene formået at markere sig i front gang på gang”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Assen
  •