Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Nicki uheldig i første løb på Zandvoort

Supercopa 
13/07/08 

Det startede ellers yderst tilfredsstillende for Nicki, på den hollandske bane Zandvoort direkte ude ved Nordsøen. Ved den frie træning fredag eftermiddag landede Nicki på en solid anden plads, så grundstenen til tidtagningen lørdag morgen var lagt.
 

Det omsatte Nicki 100% lørdag formiddag, ved at sætte sig på pole position - 1/2 sekund hurtigere end Thomas Marschall, sidte ärs mester.

Første løb lørdag eftermiddag skulle desværre ikke falde særlig heldig ud for unge Nicki, en konkurrent lavede tyvstartet som resulterede i lidt tumult for Nicki, der pludselig lå på 3. pladsen i løbet.
Hvad Nicki ikke vidste var at den førende skulle en tur igennenm pitten, men i hans iver for at overhale Thomas Marschall, ramte han denne på 4 runde, og fik selv en "Drive-Through" straf, som resulterer i at Nicki kom i mål på en 8. plads, der også bliver hans startplads søndag hvor andet løb bliver afholdt.

Team Thiim
Kurt Thiim


Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • GAG Racing
  • Zandvoort
  • 13/07/08 - Zandvoort - Supercopa
  •