Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

33 Danske KF2 og KF3 go-kart kørere deltager
i weekendens EM kvalifikation i Göteborg

KF2 
11/07/08 

Der er rekord stor deltagelse i de 2 internationale go-kart klasser, KF2 og KF3, 420 kørere fra hele Europa kæmper denne weekend i 3 regioner om deltagelse i årets Europa mesterskab i KF2 og 3.
 

I den nordlige region som tæller kørere fra Rusland, Letland, Belgien, Finland, Holland, Norge, Sverige og Danmark er der tilmeldt i alt 160 kørere, fordelt med 67 stk i KF2 og 73 stk i KF3.
KF3 feltet i den nordlige region er det største felt, blandt de 3 regioner og der bliver 25 pladser til finalen, som køres den 7. september i Frankrig.

Alle 3 kvalifikationer afvikles denne weekend og udover at der køres i Göteborg, er der kvalifikations løb i Spanien på Alcaniz og på Val Vibrata Italien, det er med en rekord stor tilmelding på 420 håbefulde unge som skal kæmpe om de attraktive de 2 gange 72 finale pladser.
Finalerne køres senere på året, men her bliver klasserne delt, så allerede den 3. august skal KF2 køre på Braga i Portugal og et måned senere bliver det KF3 den 7. september på Varennes s/Alllier i Frankrig.

Finale pladserne er fordelt, mellem de 3 regioner, efter antallet af tilmeldte, og i KF2 går de 22 bedst placeret videre, hvor i mod det store antal KF3 kørere har udløst 3 ekstra pladser, alt i alt giver det et stort pres på de Danske deltagere.

Der er ingen tvivl om at det er et besøg vær, at tage til Göteborg og følge de Danske go-kart talenter, og alt info omkring løbet findes på følgende link: CIKFIA.com

Eurosport
Peter Maaløe