Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Flotte placeringer til Suzuki MotorSport

DM Rally 
12/07/08 

Suzuki MotorSport kommer på præmieskamlen med et hold som nr. 1, et hold som nummer 2 samt et hold på 3. pladsen i 3 forskellige klasser ved DM3 - KOMO Rally - lørdag den 5. juli.
 

Suzuki MotorSport stillede sidste weekenden op med alle 3 gule Suzuki Swift’er, der deltog i 3. afd. af DM i Rally. De 3 Swift’er deltog i 3 forskellige klasser, og alle kom i mål i top 3 i deres respektive klasser – En forrygende weekend for hele teamet bag Suzuki Motorsport.

Kenneth Madsen forsvarer 1. pladsen i DM
Kenneth Madsen, Dianalund og Anja Kristensen, Thorsø, deltog for første gang i et så krævende rally sammen i det flotte vestsjællandske landskab med både løst underlag og meget kuperet veje. Det blev et krævende løb, taktikken var klar fra lørdag morgen, den lille gule Suzuki skulle i mål, og få vigtige dm-point med hjem.
Kenneth og Anja havde endnu et mål på dagen, han ville holde den erfarne KOMO kører, Ole Jensen, bag sig, De 2 teams havde en tæt fight igennem hele dagen, men på målrampen måtte Kenneth og Anja se sig slået med 31 sekunder, ikke meget efter 90 km. hastighedsprøver.
Det blev dermed til en meget flot 2. plads i klassen for Kenneth og Anja i deres Suzuki Swift 1,6 Sport Gr. N. Weekend’ens resultat betyder desuden at Kenneth og Anja suverænt forsvarer deres samlede 1. plads i DM for to hjulstrunkne Gr. N biler.

Henrik Jensen og Leif Heick, fik atter en klassesejr i den nye Suzuki Swift
Henrik Jensen var rigtig kommet på hjemmebane. Særlig spændende er Gammelrand grusgrav, hvor tilskuerne oplever det ypperste motorsport fra de bedste danske rallykørere. Henrik bor tæt ved Kalundborg og har kørt på disse prøver mange gange gennem sin snart 15-årige karriere. Men også Leif Heick har som 2. kører deltaget i dette løb mange gange og de to erfarne herrer satte sig eftertrykkeligt på klassens førsteplads og kom hjem med mere sølvtøj til samlingen.
I den samlede stilling i DM i klassen 0 – 1600 Challenge, som Henrik og Leif deltager i, indtager de en fornem samlet 2. plads.


Henrik Jensen og Leif Heick med præmier for weekend’ens første plads.
(Foto: Kristian Lindberg)

Anders Lysen og Morten Olsen begge fra Sorø deltog i teamets hurtige Suzuki Swift 1600 med ca. 230 hk, bygget efter det nyeste DK-reglement. Løbet skulle lidt være en test af bilen, efter den er bygget helt færdig. Efter de første 3 prøver, justerede teamets servicefolk lidt på undervognen, hvorefter der kom godt fart i bilen.


Anders Lysen og Morten Olsen i den hurtige Suzuki Swift med 230 HK.
(Foto: Kristian Lindberg)

Testen blev herefter hurtigt afløst af rigtig race, da Anders og Morten hurtig kunne se at de kunne kører nogle gode tider på de hurtige og kuperede hastighedsprøver. Det blev til en 3. plads i klassen, og en generel 16. plads i det meget stærke rallyfelt. Et resultat hele teamet er meget tilfredse med.

Suzuki MotorSport
Morten Olsen


Læs mere om:
  • Kalundborg
  • 05/07/08 - Kalundborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: