Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Supercopa

Christoffer Nygaard i super form

Supercopa 
10/07/08 

Super form. Sådan kan Christoffer Nygaards fysiske tilstand betegnes netop nu. Det viste hans træningstur til Østrigs bjerge nemlig i den forgangne uge.
 

Christoffer Nygaard og en kollega valgte at bruge en uge på hård fysisk træning i bjergene, hvor især mountainbiken blev brugt. Blandt andet på en 17 kilometer lang 12 procentstigning. Alt sammen for at få et overblik over hvordan den fysiske træningstilstand er. Og den er altså glimrende.


(Foto: Natascha Theisen)

Lægger man dertil, at Christoffer Nygaard de seneste runder i Seat Cup har vist sublim kørsel med fornemme podieplaceringer til følge, ja, så er der grund til at være forsigtig optimist forud for den kommende weekends løbsrunde på Zandvoort. For alt i alt er Christoffer Nygaard i rigtig god form for tiden.


(Foto: Natascha Theisen)

”Zandvoort er en svær bane med mange hurtige sving. Det er en virkelig krævende bane,” siger Christoffer Nygaard.


(Foto: Natascha Theisen)

Målet er at gøre sig gældende i kampen om pointene og podiepladserne og dermed cementere den 3. plads, han indtager i den samlede stilling. Og eventuelt at skrabe point nok sammen til at presse svenske Johansson væk fra 2. pladsen.


(Foto: Natascha Theisen)

Det er unge Nicki Thiim, som har sat sig solidt på seriens 1. plads, og han har været fantastisk kørende hidtil i sæsonen.

I Zandvoort er der træning fredag den 11. juli om eftermiddagen, mens der lørdag den 12. juli om formiddagen køres kvalifikation og lørdag eftermiddag første løb. Søndag den 13. juli køres andet løb fra morgenstunden.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  •      ASETEK SIMSPORTS