Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

BJM RACING deltagelse i DM 3

DM Rally 
11/07/08 

Ja med stor skuffelse udgik vi på prøve 5 med ødelagt motor. Men lad os starte med at ønske Komo og alle dem der hjalp tillykke med et rigtig godt løb, fra vores side har i været virkelige hjælpsomme med vores første DM, tusind tak for det.
 

Prøve 1 Gammelrand
Vi var meget spændte for hvor meget vi ville kunne se, men udsynet var forbavsende godt og der var kun en der blev lidt for modig sidst på prøven så bilen spinder og går i stå, vi kan ikke få gang i bilen men pludselig står der 5-6 mand og får os skubbet fri og vi får gang i bilen dette koster os over 1 minut.

Prøve 2 Vollerup
vi kommer godt af sted og det går rigtig godt men på anden omgang kører motoren pludselig kun på 3 cylinder og vi køre ind for at se om vi kan rette fejlen men det kan vi ikke, vi vælger at forsætte og futter videre på 3 cylinder.

Prøve 3 Røsnæs
vi får os igennem prøven, men vi får desværre ikke set at, Claus Winter ligger lige i røven af os, det må du rigtig meget undskylde.

Et langt ventet service
Efter at havet prøvet næsten alt finder vi fejlen en vippearm var gået løst og vi får gang i motoren igen, den tikker lidt men tiden er gået så af sted til prøve 4.

Prøve 4 Gammelrand
Det går sådan rimeligt godt men vi holder lidt igen for ikke at skade motoren, nu skulle vi bare gennemføre og få noget erfaring.

Prøve 5 Vollerup
Vi kommer af sted men på næsten samme sted går motoren igen på 3 cylinder og nu lyder den ikke godt så vi vælger at slutte mens legen er god.

Ja sådan kan det gå, men vi er sulten for mere så vi ses nok snart der ude igen.
Til slut vil vi da lige sige tak til alle i teamet som har stillet deres tid til rådighed, for at denne dag kunne lade sig gøre. Det har været virkelig dejligt at se den iver I har lagt i det.

BJM RACING


Læs alt om DM3 i Kalundborg.
Læs mere om:
  • Kalundborg
  • 05/07/08 - Kalundborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: