Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

WTCC feltet drager til Afrika i 2009

WTCC 
08/07/08 

World Touring Car Championship serien er fortsat inde i en positiv udvikling, hvor nye lande og baner forsøger at tiltrække klassen, nu er turen kommet Afrika.
 

En af disse henvendelser er kommet fra Marokko, og har nu udmøntet sig i en aftale om at der fra og med 2009 skal køres et gadeløb for World Touring Car Championship serien i Marrakech.
Med tilføjelsen af Marrakech til WTCC kalenderen indeholder den nu fire gadeløb, de tre øvrige er Pau, Porto samt finaleløbet i Macau.

Det bliver første gang siden Formel 1 Grand Prix'et på Ain Diab gadebanen i Casablanca 1958, at Marokko skal afholde et større internationalt løb.

Banen i Marrakech er blevet tildelt løbsdagende den 1. til 3. maj 2009, og arrangørene forventer op mod 100.000 tilskuere til løbet.
Selv om der endnu er 10 måneder til løbet i Marrakech's gader, påbegyndes forberedelserne langs strækningen allerede inden for få uger. Arbejdet skal ledes af D3 Motorsport Development samt to forretningsmænd fra Marrakech.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Marrakech (gadeløb)
  • 03/05/09 - Marrakech (gadeløb) - WTCC - FIA VM
  •