Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Stor dag for Peugeot teamet

DM Rally 
08/07/08 

Hele dagen igennem leverede Brian Madsen fra Slagelse og Henrik Vestergaard fra Mørke i Peugeot 207 Super 2000 en fejlfri indsats og satte allerede fra prøve 2 konkurrenterne til vægs.
 

Resten af dagen førte teamet helt suverænt og sluttede som dagens vinder, og fik dermed det optimale ud af dagen.


Brian Madsen og Henrik Vestergaard.
(Foto: Racefoto.dk)

Stor indsats fra hele teamet
Brian Madsen udtaler: Dejligt med min første sejr i 207’eren, der er virkeligt potentiale i bilen, vi har kørt et helt problemfrit løb, stor ros til mekanikerne. Når vi ser tilbage og analysere dagens bedrift, så viser vores første sejr i 207’eren at vi har fundet nogle vigtige og afgørende sekunder i bilen, specielt set i forhold til de momentstærke Mitsubishi og Subaru biler.

307’eren begynder at vise gode takter
Bortset fra en punktering på prøve 7 havde Peugeot teamets andet hold, Kjeld Seidler fra Fensmark og Morten Gravgaard fra Kolding også en problemfrit rally.


Kjeld Seidler og Morten Gravgaard.
(Foto: Racefoto.dk)

Vi havde en rigtig god dag i Kalundborg, hastighedsprøverne passede os godt, selvom det var lidt af en udfordring at prøve 307’eren på grus for første gang, men det gik ok. Vi slutter som nr. 14 generelt og nr. 3 i klasse 7. Det Danske rallyfelt er efterhånden på et meget højt niveau hvis man vil gøre sig gældende i top 15 så skal speederkablet virkeligt holdes stramt. Udtaler Kjeld Seidler.

Peugeot Forhandler Forening


Læs alt om DM3 i Kalundborg.
Læs mere om:
 • Brian Madsen
 • Kjeld Seidler
 • Kalundborg
 • 05/07/08 - Kalundborg - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS