Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford - DK

Når enden er god, er alting godt!

Formel Ford - DK 
05/07/08 

Dette ordsprog betegner meget godt weekendens race på Padborg for Frederik Dannevang fra FDRacing.dk / Fluid Motorsport.
 

Endnu engang var vi ude for et grimt uheld i tidtagningen da Frederik Dannevang på omgang 7, lige før chikanen, bemærkede at bagenden blev meget løs. Dette fik fatale følger da han halvvejs inde i chikanen med en fart på 160 km i timen snurrede rundt og ind i autoværnet. Hele venstre baghjulsophæng smadrede.
Vi ved ikke præcist hvad der var årsagen til uheldet, men Frederik mener selv der var tale om en punktering, et uheld man absolut ikke har brug for når tidsplanen i forvejen er stram.


(Foto: FDRacing.dk)

Det lykkedes heldigvis lige akkurat at få bilen klar til første heat der blev afviklet med god kørsel og et par frække overhalinger, dog var det tydeligt at se at tidtagningens uheld lagde en dæmper på hastigheden specielt igennem chikanen. Resultatet blev en niende plads.

Til Søndagens finale var data fra bilen grundigt analyseret og det fremgik tydeligt hvor på banen der kunne opnås forbedringer. Frederik forstod budskabet og skar således 1,5 sekunder af lørdagens bedste tid, men ikke nok med det, vi kan også se at forenden af langsiden er der kun nogle få tiendedele ned til Kevin Magnussens og Dennis Linds tider. Vi tror derfor det kun er et spørgsmål om tid og få justeringer på bilen inden tiderne matcher de to front runners.

Søndagens resultat blev en sjette plads efter at have ligget 5’er i heatet. Desværre opstod der et problem med gearene der forhindrede jagten på 3’eren og 4’eren, og til sidst måtte han også aflevere femtepladsen til Thomas Lund.
Alt i alt en opløftende afslutning på weekenden hvor der konstant kunne spores fremgang.

FDRacing.dk


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Formel Ford - DK - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS