Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Højris' Advan Cup racer udstilles

Advan Cup 
03/07/08 
Yokohama

- på Landsskuet i Herning
I den kommende weekend er der Landsskue i Herning, og her kan du komme helt tæt på Lars Højris’ Advan Cup racer. Bilen kan ses på Byggeri & Tekniks stand i Messecenter Herning fredag, lørdag & søndag, hvor man også kan vinde billetter til et VIP arrangement hos Autoforum Racing Team Silkeborg til en DTC weekend.
 

Bilen er idag afleveret til landsskue udstilling i Messecenter Herning, hvor du og op imod 60.000 andre mennesker kan kigge på bilen de kommende 3 dage.


(Foto: Lars Højris)

Alex Nørby, Byggeri & Tekniks direktør:
”En potent racerbil er noget af den bedste markedsføring man kan forestille sig. Så vi forventer da meget opmærksomhed omkring dette tiltag. Jeg har også fået lov til at sidde i den, en super fornemmelse for en menig dansker…”

Selvom bilen bære lidt præg af at have været i kamp i den forgangne weekend under Padborg Open, så udtrykker den bestemt det der kræves af en potent racerbil.


(Foto: Lars Højris)

Kom forbi Byggeri & Tekniks stand, hvor vi glæder os til at hilse på dig.

Vejgaard

Læs mere om:
 • Lars Højris Nielsen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS