Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford - DK

Kevin Magnussen sejrer for syvende gang

Formel Ford - DK 
04/07/08 

Kevin Magnussen fortsætter med at sejre i sin imponerende debutsæson i racerbiler. Den kun 15-årige søn af Jan Magnussen, fortsætter med at vise sit lovende talent, der skal bringe ham hele vejen til Formel 1, der hvor hans far kørte for lidt over 10 år siden.
 

Sidste weekend kørte Kevin Magnussen 7. og 8. afdeling af Formel Ford mesterskabet for Fukamuni Racing og ved begge lejligheder sejrede Kevin, således at han nu har vundet ikke mindre end syv ud af de otte løb, der er afviklet og han fører dermed suverænt mesterskabet.

Kevin Magnussen har allerede skabt sig sit eget navn indenfor motorsport, hvilket tydeligt kunne ses på de mange tilskuere, der blev på Padborg Park efter DTC løbene var afviklet. Og de mange tilskuere blev vidne til at fantastisk racerløb. Kevin Magnussen var toer efter første sving, men tæt bag Vestergaard. Bag sig havde Kevin sin papfætter Dennis Lind og de tre indledte, efter en kort periode med safety car, en flot duel.


Kevin Magnussen i nærkamp med Dennis Lind.
(Foto: Jan Kaiser)

Kevin Magnussen brillerede ved at overhale Vestergaard ind i det 180 km/t hurtige venstre sving Big Mag, der er opkaldt efter hans far. Dennis fulgte efter, selvom det var tæt på at gå galt, da Vestergaard forsøgte at lukke døren, hvilket førte til kontakt mellem de to. Resten af løbet var en lang duel mellem Kevin og Dennis og de to var flere gange side om side, i en tæt, flot og fair duel, som fik publikum, teams og ikke mindst de to drenges familier op på tæerne. Til sidst var det dog Kevin, der kunne tage det ternede flag som vinder af 8. afdeling.


Kevin Magnussen fejrer sæsonens 7. sejr.
(Foto: Jan Kaiser)

”Det har bare været en perfekt weekend” sagde en glad Kevin Magnussen efterfølgende. ”Jeg er vildt tilreds. Vi har fundet en masse i teamet og teamet har gjort det rigtig godt. Det var en rigtig fed duel med Dennis. Det er fedt, at han har fundet noget fart, så vi kan begynde at køre ræs mod hinanden, så vi på den måde kan udvikle hinanden. Det var herresjovt og mindede lidt om, da vi kæmpede mod hinanden i gokart. Jeg er ked af, at jeg ikke kunne være med til præmieoverrækkelsen, men så håber jeg, at være der igen næste gang”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Formel Ford - DK - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS