Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hartmann Racing kører på sin favoritbane

Danish
Touringcar
Challenge 

26/06/08 

Efter tre løbsweekender i Danish Touringcar Championship på Jyllandsringen og Ring Djursland skal Hartmann Honda Racing på søndag køre sit første løb i denne sæson på teamets absolutte favoritbane, Padborg Park.
 

"Vi glæder os vildt til Padborg Park, for det er der, det historisk set er gået bedst for os gennem årene," siger teamchef Hans Hartmann.

Både i 2006 og 2007 var Hartmann Honda Racing at finde helt fremme forrest i feltet ved løbene på Padborg Park, hvor det blev til flere top 3-placeringer. Teamet har denne gang forberedt sig ved at teste på banen, så teamets britiske VM-kører, James Thompson, også kunne danne sig et indtryk af forholdene inden løbene på søndag.


James Thompson
(Foto: Morten Kimer Hansen)

"Ud fra den test, vi gennemførte, ser det meget fornuftigt ud for os," siger Hans Hartmann. "Vi føler, at vi har fundet nogle nye ting, som tegner til at have hjulpet os i form af ny motor og nye støddæmpere, og vi håber, at det virkelig kører for os nu. I hvert fald lykkedes det Jens Møller at køre næsten samme tider som James Thompson gjorde. Og det var ikke fordi, James kørte langsomt..."

Jens Møller føler sig også selv godt rustet til løbene på Padborg Park.


Jens Møller
(Foto: Morten Kimer Hansen)

"Testen gik super godt, for vi kørte 0,6 sekunder hurtigere end vi nogensinde før har gjort på Padborg," siger teamets privatkører. "Jeg kørte på 1.01,8, mens James kørte på 1.01,7, og så var jeg faktisk flere gange under 1.02 på brugte dæk. Vi har helt klart fundet en god opsætning til bilen til Padborg Park. Den kan ikke være meget bedre. Det var meget bid i banen på den testdag, hvor vi var der, og det er selvfølgelig ikke sikkert, at der vil være det til løbet. Men vi er i hvert fald klar."

Lørdag middag kommer bilerne for første gang på banen for at køre en halv times fri træning, inden der sidst på eftermiddagen køres tidtagning.

"Jeg forventer helt klart, at jeg skal være med i toppen af privatcuppen. Det er mit mål at kvalificere mig i top 10," siger Jens Møller. "Men det kan måske blive svært at finde den tid, men da jeg har kørt så stærkt på brugte dæk, føler jeg, at jeg vil kunne være rimeligt godt med. Jeg håber da helt klart, at vi får pokaler begge to."

"Jeg regner bestemt med, at vi mindst kan placere os der i feltet, hvor vi plejer at være," tilføjer Hans Hartmann. "I værste fald er James i top 6. I bedste fald i top 1!"

Hartmann Honda Racing


Læs mere om:
  • James Thompson
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •