Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper hentede vigtige point i Brno

International
Formula Master 

19/06/08 

Med seks point i Brno avancerede Kasper Andersen til en tredjeplads i mesterskabskampen for Formula Masters.
 

Kasper Andersen havde sat næsen op efter point i weekendens to afdelinger for Formula Masters i Brno. Med en femte og en syvendeplads blev det seks point, og det betyder, at han nu ligger på en delt tredjeplads i den samlede stilling. Han er dog ikke helt tilfreds med resultatet.

- Jeg mangler fart i bilen for at være med helt fremme blandt de forreste. Derfor handler det lige nu om at holde sig i pointene, og det lykkedes i Brno, siger Kasper Andersen.


(Foto: KA Racing)

Kaspers problem er, at han med den nuværende opsætning af bilen ikke får det optimale ud af at skifte til nye dæk. Det betyder bl.a., at han ikke kan sætte den afgørende omgangstid ved tidskørslerne og dermed få en god start-placering.

- Jeg er overbevist om at, mit team, Trident Racing nok skal løse problemet. Vi har nu en hel måned til at arbejde med bilen, før det går løs på Estoril i Portugal, siger Kasper Andersen, der glæder sig til igen at køre på Estoril.

- Det er en fantastisk bane med mange skarpe kurver og en god langside, siger Kasper Andersen, der sidst testede den portugisiske motorsportsbane i april i år, hvor han konstant var blandt de tre hurtigste.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Brno
  • 15/06/08 - Brno - International Formula Master
  •