Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - UK

Marco Sørensen klar til Spa Francorchamps

Formel Ford - UK 
18/06/08 

- Formel 1 banen i Belgien
Den unge Nordjyske racerkøre Marco Sørensen deltager i weekenden i den 7-afdeling af det Britiske Formel Ford mesterskab. Denne afdeling finder til en forskel fra de andre kørte afdelinger sted uden for England.
 


(Foto: Marco Racing)

Denne gang forgår løbet nemlig på Formel 1 bane ved Spa i Belgien, og den 17-årige nordjyde glæder sig til at prøve kræfter med de mange udfordrende og berømte sving på den legendariske bane.


(Foto: Marco Racing)

Marco Sørensen udtaler, at selvom teamet har fundet en del mere fart i bilen ved de seneste test i England, så forventer jeg ikke en topplacering i Belgien. Teamet har desværre ikke haft ”tid” til at deltage i testene på Spa, i modsætningen til de store top teams som hver har tre til fire kører. Så en placering i kanten af top ti må anses for at være et realistisk mål. Men alligevel glæder jeg mig helt vildt til at prøve kræfter med den berømte bane. Især Eau Rouge bliver sjovt, men også Stavelot og Blanchimont bliver spændene at prøve. Det omskiftelige vejr som Spa er kendt for kan måske blive til vores fordel.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Spa-Francorchamps
  •