Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Jansen's 'Juniløb' på Jyllands-Ringen

207 Spider Cup
DK 

14/06/08 

207 Spider CupMed en lyseblå Spider og en omdrejningstæller der stod på 110 % var der lagt op til et rigtigt juniløb i første række på Jyllands Ringen. Desværre havde det tidligere åbningsløb samme sted vist, at der var et eller andet galt, siden Henrik Jansen ikke formåede at få ført Roskilde Racing Center Spideren op i den bedre halvdel af feltet.
 

Henrik Jansen satte efter åbningsløbet chefmekanikker Jesper til at lave en total gennemgang af Spideren for at se om der ikke kunne findes nogle gode undskyldninger for resultatet.


(Foto: Roskilde Racing Center)

Men ak og ve, der var desværre ingen ”lorte dæk” eller andre gode undskyldninger. Spideren var bare helt perfekt – altså måtte problemet findes hos chaufføren.

Så der blev foranlediget en indsamling blandt familie og venner så Henrik Jansen kunne komme på et genoptræningskursus for ”gamle rustne racerkører”!
Sikke et kursus…


(Foto: Roskilde Racing Center)

Sidste heat til Juniløbet blev det til anden hurtigste tid og en samlet 5. plads – så teamet var nogenlunde tilfredse, selv om anden hurtigste tid i teorien burde give en bedre placering.

Så nu har vennerne samlet sammen til et ”overhalingskursus” til Henrik Jansen, så forventningerne er store til næste løb.

Roskilde Racing Center


Læs mere om:
  • Henrik Jansen
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •