Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Peugeot Køge Sport ændre strategi

DTC Cup 
10/06/08 

Efter denne weekend på Jyllandsringen skal Peugeot Køge Sport skifte taktik, fra at jagte mesterskabsføringen til nu at skulle forsvare føringen. Dette skyldes at Robert Schlünssen i hans Peugeot 407 indtog føringen i DTC cuppen med 3 flotte heat sejre og dermed 60 point til bagagen.
 

Der er ingen tvivl om at der var stor fest i Peugoet Køge Sports telt efter de fantastiske resultater af weekendens 3 heat.
”Nu skal der skåles i champagne” - fortæller den storsmilende team ejer for Peugeot Køge Sport Leif Grambo efter finalen.


Robert på vej mod en af weekendens sejre.
(Foto: Kim Igel)

Men man skal dog huske at det er motorsport og at alt kan ske i denne sport, det var dog også ved at gå galt for Robert i andet heat da han under den rullende start blev ramt af Michael Outzen, som skifte vejbane ned af langsiden, og ramte Roberts bil, dette resulterede i at bilen måtte lette en halv meter fra vejbanen, heldigvis for teamet kunne Robert få styr over bilen igen og fortsætte sin jagt op gennem feltet.


En træt men glad mekaniker efter weekendens 3 sejre.
(Foto: Kim Igel)

”Efter en kæmpe indsats af teamet er jeg glad for at kunne levere resultater” fortæller den glade vinder Robert Schlünssen.

Team Peugeot Køge Sport


Læs mere om:
  • Robert Schlünssen
  • Team Peugeot Køge Sport
  • Jyllandsringen
  • 08/06/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •