Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

PG Rallysport dybt skuffede

DM Rally 
04/06/08 

Martin Pedersen og Teddy Grasson deltog i 2. afdeling af DM i Horsens, med deres Peugeot 106 kit car. Løbet bestod af 15 prøver på 176 km, men teamet nåede blot at tilbagelægge ca 15 km!
 

På prøve 1 går det ikke rigtig godt, med en ny gearing var der en del tilvænning. Og en manøvre som gjorde at bakgear var nødvendigt, betød at teamet nok mistede omkring 25-30 sekunder. Det havde set værre ud før, og der var ingen tvivl om at det tabte sagtens kunne hentes.


(Foto: PG Rallysport)

I et skarpt venstresving på prøve 2, kommer der en mislyd ude foran og begge kørere ved hvad klokken har slået, men vil ikke acceptere det og håber på noget andet. Omkring 700 meter længere fremme, bremser de Peugeoten ned til en chikane, skaden var sket, og den hårde medfart gør at akslen knækker. Frustrationen, irritationen og skuffelsen var enorm!

”Vi var utrolig godt forberedte på dette løb, og 106’eren var virkelig i orden! At det så er en materiel skade der gør at vi ikke kan forsvare vores føring i Sport 1400 klassen, er ubeskriveligt irriterende” - lyder det fra de to kørere.

Det var en dårlig dag for utrolig mange kørere, da PG Rallysport absolut ikke var de eneste uheldige. Kun 29 ud af 69 teams gennemførte det meget velorganiserede rally.

Tim Svanholt - Ole Frederiksen, Henrik Jensen – Leif Heick, Anders Rygaard – Jeanette Kvick og Preben Andersen – Jesper Borgen.
Fælles for alle ovenstående er at de vandt deres klasse til 1. afdeling, men udgik af løbet her til 2. afdeling. Alle har ligeledes sagt farvel til deres 1. plads i klassen.

Men ingen tvivl om at alle vender mere end stærkt tilbage for at bevise deres værd, ikke mindst PG Rallysport i Sport 1400 klassen!

Et stort tillykke til Jørgen Pilgaard – Freddy Pedersen for en meget flot præstation, som vindere af Tegee-Dan Rally DM2 2008.

Næste arrangement for PG Rallysport er pt. DM 3 i Kalundborg den 5. juli.

PG Rallysport


Læs mere om:
 • Horsens
 • 31/05/08 - Horsens - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS