Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SS2

Rookie fører SS2

Special Saloon Car
SS2 

27/05/08 

Nicholai M. Sørensen fører Special Saloon Car klasse SS2 efter de to første afdelinger.Trods at de to afdelinger blev kørt i en reservebil ,efter at hans Toyota Corolla T Sport , knækkede krumptappen under DTC test bare weekenden før åbningsløbet.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet kunne ikke nå at få en ny motorblok hjem fra Japan ,så der blev lejet en tideligere Clio Cup bil med lidt brugte dæk fra 2007.For at samle bare lidt point sammen til mesterskabet .Så det var op til Nicholai at vise at han virkelig kan køre racerbil.

Åbningsløbetløbet blev en sucess,efter at have sat 3. bedste tid i tidtagning kørte han sig op på 1. pladsen.

2. heat skulle han holde toer og den holdt han til mål . Godt kørt af Nicholai i den lille og ikke så hestekraft fyldte Clio.

Opsummering: På 1. pladsen i SS2 efter 1. afdeling.


(Foto: Tim Jensen)

Anden afdeling på Ring Djursland skulle også køres i Clio'en da motorblokken stadig lod vente på sig.

Tidtagningerne gik ikke så godt som på Jyllandsringen .Der var ikke så meget dæk tilbage i lejemålet, med det til trods blev det til en 3. plads i 1. heat, og en 4. plads i 2. heat og det gør at imod alle odds er Nicholai M. Sørensen stadig i spidsen af SS2.
Og nr 3 sammenlagt.


(Foto: Tim Jensen)

Næste løb skal Toyota Corollaen luftes igen ,så vi glæder os til at køre med den bil som vi havde regnet med til i år,udtaler Nicholai som kører sin første seson i SSC.Nicholai har efter flere år med Rally Cross gået over til asfalt og kræfter prøvet kræfter med Formel Ford, plus et par Polo Cup løb.Nu følger han så Far Jens (Jens M Sørensen Sindal) ind i SSC.Som han deler Team og Bus med.

TJ.FTF


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Special Saloon
  •