Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Straf til Sebastian Vettel

Formel 1 
22/05/08 

Et skifte til en ny bil koster den tyske kører Sebastian Vettel en straf på 5 placeringer. Hvorfor det?
 

Når Formel 1 feltet har overstået sin kvalifikation i Monacos gader, så bliver Sebastian Vettel rykket 5 placeringer ned i rækkerne. Det sker som følge af at Toro Rosso vil indsætte sin nye racer, STR3, i Monaco.

Når den nye racer tages i anvendelse, er det samtidigt et farvel til den gamle STR2 racer, og hermed også til gearkassen. Og det er netop gearkassen der gør at Sebastian Vettel bliver rykket 5 placeringer tilbage. Det hænger sammen med det antal fuldførte Grand Prixer som Sebastian Vettel har fuldført. Desuden passer den gamle gearkasse ikke i den nye racer.

Det ser anderledes ud for teamkollega Sébastien Bourdais, hvor antallet af fuldførte Grand Prixer passer. Sebastian Vettel er selvfølgelig ikke helt tilfreds med denne regel, men han tager udfordringen op, og vil gøre det så godt som muligt i både kvalifikation og Grand Prix.

Dons

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • Sébastien Bourdais
  • Scuderia Toro Rosso
  • Monte Carlo
  • 25/05/08 - Monte Carlo - Formel 1 - FIA F1
  •