Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

En god weekend, med en trist slutning

Advan Cup 
20/05/08 
Yokohama

- for Anders Christensen
For Peugeot 307 køreren Anders Christensen så det længe ud til at det skulle blive en god weekend på Ring Djursland, hvor han stillede op i Advan Cup klassen, og havde udsigt til gode resultater.
 

I den fri træning kunne Anders Christensen, trods lidt mekaniske problemer, køre sig til en placering som nummer 7 i det 19 biler store Advan Cup felt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter nogen travlhed i pitten for Anders og hans hjælpere var bilen klar til tidtagningen, hvor Anders kvitterede for indsatsen ved at sætte den 4. bedste tid - kun 0,6 sekund fra pole position tiden, et fuldt ud godkendt udgangspunkt til det første af weekendens to løb.

Søndag formiddags løb udviklede sig til en rigtig spændende duel mellem de forreste kørere i feltet, hvor der virkelig blev kæmpet hårdt om placeringerne alle 13 omgange.
Først vandt Anders et par placeringer, men siden måtte han afgive lidt igen, og med lidt taktisk snilde kørte han over målstregen som nummer 6 og scorede dermed 10 point til mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Taktikken med at tage 6. pladsen i første løb, betød at Anders skulle starte fra pole position i eftermiddagens løb, og med det speed han hidtil havde vist denne weekend, var der lagt op til et topresultat.

Det skulle dog vise sig at løbet blev alt for kort for Anders - kun ca. 200 meter, før et sammenstød i det første sving satte ham ud af spillet med et ødelagt forhjulsophæng!
Dermed var Anders tvunget til blot at se løbet fra sidelinien, mens konkurrenterne i mesterskabet løb med alle pointene.


Da alle konkurrenterne var kommet gennem første sving, holdt Anders Christensen tilbage med et knækket hjulophæng.
(Foto: Motorsporten.dk)

Et uheld som Anders følte sig helt uforskyldt i, men som alligevel resulterede i en protest fra modpartens side, en protest som dog blev afvist på stedet!

"Det er en ærgerlig måde at slutte weekenden på, for alle chancer for et top 3 resultat var tilstede, og det ville have give mig gode chancer videre frem i mesterskabet" - udtalte en tydeligt ærgerlig Anders Christensen efter weekenden.

Med de 10 point fra første løb er Anders nu oppe på en samlet score på 36, men desværre er han rykket fra 3. til 7. pladsen i mesterskabet.

Næste chance for Anders til at score point til Advan Cup mesterskabet bliver den 7. og 8. juni hvor klassen for anden gang i år skal køre på Jyllands-Ringen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Christensen
 • Ring Djursland
 • 18/05/08 - Ring Djursland - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her