Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Team Telesikring Racing blot et point fra mesterskabsføringen

DTC Cup 
20/05/08 

Team Telesikring Racing er fortsat med i toppen trods en weekend med beskedent udbytte på Ring Djursland
Et kik på tabellen efter weekendens DTC-løb på Ring Djursland viser, at Team Telesikring Racing blot mangler et point i at indtage førstepladsen i kørernes mesterskab i Danish Touringcar Championship. Tom Pedersen står noteret for 74 points mod de 75 points, Michael Outzen har, men faktisk kunne situationen godt have været den stik modsatte.
 


Tom Pedersen.
(Foto: Jeppe Rimmen)
- Jeg vidste, at jeg fik det svært, men jeg forærede desværre også nogle placeringer væk i alle tre heats, og det skulle jeg ikke have gjort, forklarer Tom Pedersen.

To femtepladser og en sjetteplads var resultatet af hans indsats på Ring Djursland, men flere gange i løbet af de tre heats lå han rent faktisk længere fremme i rækkerne.

- I første heat rammer jeg noget. Jeg tror, at det er Ronnie Bremer, der har smidt kølervæske, og så røg Robert Schlünssen forbi mig. I andet heat kæmpede jeg med Jason, og der røg også to placeringer. I sidste heat sov jeg og lukkede Martin Jensen forbi, siger Tom Pedersen.

- I andet heat kunne jeg selvfølgelig også bare have valgt at fedte lidt point sammen ved at køre på det sikre og beholde tredjepladsen, men det gør man jo ikke. Ikke så tidligt på sæsonen. Jeg havde håbet på lidt flere point, men ellers er jeg nogenlunde tilfreds. Jeg er da ikke udgået, og jeg har da fået points i alle heats i år.

Dårlig weekend for Peter Ager


Peter Ager.
(Foto: Jeppe Rimmen)
Mens Tom Pedersen trods alt fik 32 points på kontoen, blev det blot til tre af slagsen for Peter Ager, der ikke var tilfreds med indsatsen.

- Det var en dårlig weekend, siger han. - Det så fornuftigt nok ud efter træningen. Men vi ville prøve at spare på lidt dæk, men jeg fik egentlig ikke en ordentlig omgang, og så valgte vi at tage til takke med det. Da jeg kørte ind, var jeg ellever i tidtagningen, men vi endte så som nummer 14 eller 15. Herefter gik det bare slag i slag i løbene.

I første heat endte Peter Ager sidst på en 20. plads, da han snurrede fra en placering som nummer 14. Andet heat gav en 18. plads, og i tredje heat krydsede han målstregen på en 12. plads for så senere at erfare, at han var blevet tildelt fem strafsekunder for påkørsel af en konkurrent.

- Den straf kunne jeg bare ikke godtage. Manden åbner, og jeg er jo ikke en tryllekunstner, der bare kan forsvinde op i den blå luft, siger Peter Ager. - Jeg snyder ham oppe i Depotsvinget og kører på indersiden af ham, og er på indersiden af ham ned ad Trapperne, og så trækker han ind. Hvor skal jeg så forsvinde hen?

- Jeg snakkede med dommerne bagefter, og de kunne godt se, at det måske ikke var helt fair, men det kunne ikke ændre noget.


(Foto: Jeppe Rimmen)

Nu holder Team Telesikring Racing tre ugers pause fra racerbanerne, inden det gør løs igen på Jyllandsringen den 8. juni. Men de tre uger skal alligevel anvendes på at gøre teamets biler klar til næste DTC-løb.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
  • Peter Ager
  • Tom Pedersen
  • Team Telesikring Racing
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •