Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Lars Højris - up's and down's

Advan Cup 
19/05/08 
Yokohama

Lars Højris var opsat på at give fuld gas fra start under weekendens Advan Cup løb på Ring Djursland, han var fuld af gåpå mod, og han havde troen på at der ville komme point med hjem efter denne weekends løb.
 

Den første fri træning var ikke den bedste start på en race weekend for Lars Højris og hans Peugeot 307 EPO II.
9. pladsen blev det til, ikke helt hvad han havde satset på inden starten, men dog heller ikke helt uden håb for kvalifikationen senere på dagen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kvalifikationen blev bedre, og også en oprejsning for Lars Højris, der var 5. hurtigst, kun 0,629 sekund langsommere end Michael Skipper der var den hurtigste under kvalifikationen
Hermed var der god grund til at tro på gode resultater under søndagens to heat.

Søndag formiddag gjaldt det weekendens første heat, her startede Lars Højris fra 5. pladsen, og alting flaskede sig, og han vandt hurtigt et par placeringer, således at han kom hjem med 3. pladsen, og dermed sin første podie plads nogensinde, men han har et mål om at det ikke bliver den sidste!


(Foto: Motorsporten.dk)

Det skulle så love godt for heat 2, hvor Lars Højris startede fra 4. Position, men efter en kaotisk start hvor flere kørere måtte udgå allerede i sving 1, kom der safetycar på banen. Her liner bilerne op bag safetycar'en, men Lars har problemer med gearkassen, og taler med folkene i pitten om det.

Man beslutter at fortsætte, og løbet blev givet frit på 4. omgang, men der skulle ikke gå længe inden gearkassen gav op, og Lars Højris spandt rundt med bilen.
Heldigvis ramte han ikke nogen, men han måtte køre i pit, og udgå af løbet med ødelagt gearkasse.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Det er er rigtig ærgerligt" - siger Lars Højris - "for optakten til løbsdagen var god, og jeg havde troen på at jeg kunne komme hjem med de gode resultater. Speeden var på plads, så det var rigtig ærgerligt at det skulle ende med en ødelagt gearkasse."

Lars er dog overbevist om at bilen fungerer bedre næste gang, samt at der kommer endnu flere podieplaceringer i fremtiden.

Vejgaard

Læs mere om:
 • Lars Højris Nielsen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • Ring Djursland
 • 18/05/08 - Ring Djursland - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her