Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Sally på podiet

Clio Cup - DK 
19/05/08 

Clio CupI blot sin anden løbsweekend i Renault Clio Cup klassen kørte Martin Sally Pedersen sig til en podie placering, det skete i forbindelse med 'Djurslands Banks DTC Weekend' på Ring Djursland.
 

19 Clio Cup kørere deltog i lørdagens fri træning, hvor Martin Sally Pedersen placerede sig på 10. pladsen, knapt et sekund fra klassens hurtigste kørere.
I den efterfølgende tidtagning skruede Martin, og de øvrige Clio Cup kørere noget op for tempoet, det resulterede i en 7. plads, en forbedring af tiden med 0,3 sekund samt at afstanden til den hurtigste kører blev mindske til 0,6 sekund. Samtidig var han klart hurtigst blandt de fire biler som AD Racing stiller med i Clio Cuppen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens første løb udviklede sig rigtig godt for Martin, der med hurtig og stabil kørsel, samt hjulpet af konkurrenternes fejl, fik kæmpet sig frem i feltet, så han efter de 13 omgange kunne krydse målstregen på 3. pladsen, og dermed sikre sig den først podie placering i Clio Cuppen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Med en startplacering som nummer 10 til det andet Clio Cup løb, vidste Martin at det ville blive mere end svært at gentage bedriften fra første løb. Alligevel kæmpede han det bedste han havde lært, der blev vundet og tabt placeringer i det tætte felt, og resultatet blev en 10. plads.

Med pointene fra weekendens løb, er Sally nu oppe på 31 point, hvilket placerer han på en delt 8. plads i Clio Cup mesterskabet, ud af de 19 kørere der indtil nu har scoret point.

De to næste løb i Renault Clio Cup mesterskabet køres den 8. juni på Jyllands-Ringen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •