Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Hård sæsonstart for Team Aarhus Racing

207 Spider Cup
DK 

16/05/08 

207 Spider CupTeam Aarhus Racing har ikke fået den start på sæsonen de ønskede sig. Både åbningsløbet og det seneste langdistance løb på Ring Djursland har ikke givet de helt store resultater.
 

Det tegnede ellers rigtig godt til åbningsløbet på Jyllandsringen, hvor Steffen Møller satte hurtigste tid af alle, i den frie træning før løbet. Efter en del kamp endte Steffen det første løb på en 3. Plads. Teamets anden Peugeot Spider Cup kører, Nicolai Stampe viste en god figur i det første løb. Han startede fra en 12. Plads, og sluttede på en flot 7. Plads. Imponerende, når man tager i betragtning, at han ikke har kørt race mere end en halv sæson.

Det andet løb var ikke noget at skrive hjem om. Nicolai Stampe fik desværre sluppet koblingen lidt for hurtigt, så han blev idømt en Stop & Go for tyvstart. Steffen Møller var med helt fremme hvor det gjaldt, men blev desværre skubbet rundt på aller sidste omgang. En situation, der udløste en straf og en gult kort til den skyldige.
”Det var ikke den bedste start på sæsonen, men vi fik vist, at vi har farten, så jeg er sikker på vi kommer til at vinde løb i år! Jeg blev lidt chokeret over hvor hårdt og til tider usportsligt der blev kørt, men er glad for at dommerne allerede tidligt på sæsonen lægger en klar linie, så vi kan få noget tæt men fair race hele sæsonen” udtalte Steffen Møller efter løbet.


(Foto: Team Aarhus Racing)

Allerede weekenden efter åbningsløbet var teamet igen i aktion. Det skete på Ring Djursland, hvor hele Peugeot Spider feltet deltog i et 4 timers løb, der var tællende til det samlede mesterskab. Begge TAR’s biler havde fået ny kørere, da der minimum skal være 2 kørere til hver bil. Nicolai Stampe havde æren af at dele bil med den tidligere DTC-kører Michael Schrøter, og Steffen Møller delte sin racer med New Zealandske Keeley Pudney!

Desværre viste det sig, at en Peugeot 207 Spider, ikke er helt ideel til langdistance løb. Allerede efter 1,5 times kørsel, blev der problemer med bremserne. Steffen Møller og Keeley Pudney formåede dog alligevel at følge med i toppen. De lå længe på tredjepladsen, men efter det sidste pitstop, gav motoren op. Det samme skete for Nicolai Stampe og Michael Schrøter. Så det blev til dobbelt 0 for TAR’s vedkommende. Ærgeligt, da den ene bil lå til en sikker podieplacering.
”Det er rigtig surt når teknisk defekt sætter en stopper for resultaterne, men sådan er motorsport jo” udtalte en skuffet Steffen Møller efter en varm dag på Ring Djursland.

Allerede næste weekend skal TAR i aktion igen. Der er igen tale om Ring Djursland, men denne gang et sprintløb, der køres i forbindelse med DTC. TAR stiller som sædvanligt op med VIP-telt og catering, så sponsorerne kan få en god dag, hvor teamet satser på at tage revanche efter de første par løb.

Steffen Møller


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Nicolaj Stampe
  • Steffen Møller
  • Team Århus Castrol Racing
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - 207 Spider Cup DK
  •