Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

World Wide Workers bossen med på banen

Super
Challenge 

16/05/08 

MC-Basen Super Challenge- sammen med Flemming Zweidorff på Ring Djursland
Team bossen, Simon Øland, kommer på banen og kører Super Challenge sammen med hans faste kører, Flemming Zweidorff, i weekendens løb på Djursland i weekenden den 17. - 18. maj.
 


Simon Øland.
(Foto: Team-Wannabe.dk)

Simon Øland kører med på WildCard, ligesom en god håndfuld andre kørere. Så der bliver fuldt hus med 28 kørere på i løbene på Djursland, så lur mig om det ikke bliver spænding for alle pengene med et så stort og hurtigt felt på den krævende og kuperte bane.


Flemming Zweidorff.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Flemmings Zweidorff, som er fast kører på Team World Wide Workers ser lyst på weekenden løb på Djursland:
"Jeg har ikke så mange smerter efter bruddet i min højre hånd mere. For det var hårdt for hånden på Jyllandsringen. Men jeg blev også ramt af et lille mekanisk uheld hvor gearpedalen forsvandt. Problemet der så opstod var rigelig stort til at jeg ikke kunne fuldføre det andet løb søndag. Så jeg har meget at kæmpe for på Djurslang, og jeg skulle gerne indhente nogle af de tabte placeringer i løbene i weekenden, smiler Flemming."

World Wide Workers
Helle Asbjørnsdatter Lunden


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Super Challenge - DM
  •