Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Christoffer Nygaard klar til at forfine starten

Supercopa 
15/05/08 

Det er de små marginaler, der skal forbedres, før den pokalerne kan løftes. For Christoffer Nygaard har de første løb i dette års Seat Cup budt på masser af positive ting, men på enkelte områder er der muligheder for forbedringer i jagten på podiepladser.
 

Faktisk har han været ualmindelig tæt på de eftertragtede podieplaceringer, uden at få foden helt op på skamlen i de to første runder.

Men denne gang på Eurospeedway Lausitz i den kommende weekend er der igen lagt op til forbedringer.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Vi arbejder med at finde det helt rigtige set-up, så jeg kan køre nogle mere konstante, gode starter,” forklarer Christoffer Nygaard.

Bedre starter vil nemlig betyde bedre placeringer. Hidtil har han vist sig som den kører i feltet, der måske er bedst til køre sig frem i feltet.

Men der er kun få muligheder for at finde de små marginaler i bilens set-up, for træningsturen varer kun en halv time og køres fredag formiddag. Lørdag formiddag står den på kvalifikation og senere på dagen første løb, mens andet løb søndag formiddag forud for DTM.

”Nu må vi se. Jeg har en god fornemmelse, men også andre har kørt virkelig stærkt, så det bliver en hård kamp,” siger Christoffer Nygaard.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Lausitzring
  •