Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Vejrer morgenluft

Danish
Touringcar
Challenge 

16/05/08 

Poulsen Motorsport optimister på Ring Djursland
Når favoritten ikke stiller op, vejrer outsiderne morgenluft. Og det er lige præcis tilfældet inden weekendens afdeling af DTC på Ring Djursland. Jan Magnussen, som fører mesterskabet, er forhindret i at være med på grund af motorløb i USA, og det giver ekstra spænding til løbet.
 

Hos Poulsen Motorsport, landets største DTC-team, er forhåbningerne skruet godt i vejret:
"Vi arbejder stadig hårdt på at finde det perfekte setup til en enkelt omgang, men vi er tæt på nu," siger den regerende DTC-mester Michel Nykjær fra Tappernøje.


Den regerende DTC-mester Michel Nykjær har fået sat sin BMW-racer op til en topplacering i den kommende weekends DTC-løb.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Han skiftede fra en forhjulstrukken Seat til en baghjulstrukken BMW inden sæsonstarten.
"Uheldigvis har jeg en straf med fra første løb, som gør, at jeg skal starte fire placeringer længere nede end min placering efter tidtagningen, men det må vi tage med. Djursland er en spændende bane, som jeg kender særdeles godt, men jeg bliver ikke tilfreds, før jeg er med helt fremme," siger Michel Nykjær.


Koncentration inden starten. Den regerende DTC-mester Michel Nykjær er parat til Ring Djurslands udfordringer.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Teamejer Kristian Poulsen fra Padborg mistede en god placering i første løb, da han blev påkørt af to konkurrenter.

"En god tidtagning er forudsætningen for et positivt løb. Jeg vil satse på at være mellem de otte første i tidtagningen, ligger man længere nede, betyder det buler i løbet," siger Kristian Poulsen.


Kristian Poulsen mistede en mulig topplacering i første løb på grund af en påkørsel. I denne weekend tror han på et topresultat på den krævende Ring Djursland.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Sammen med sin bror Roland Poulsen og Christian Katballe i blev han i Renault Clio nr. 7 i et firetimersløb på Ring Djursland forleden.
"Jeg sad bag rattet i en time og tre kvarter, så jeg kender banen rigtig godt nu, og mit mål er at blive bedste privatkører."

I år er der flere udlændinge med i DTC, og Emmet O'Brien er en af dem:
"I feel pretty good about this race," siger Poulsen Motorsports irske kører, der er fra Dublin. "Djursland minder en del om Brands Hatch i England, det er en fin bane, der passer godt til min kørestil," mener O'Brien. "Mit mål er at kvalificere mig blandt de otte bedste i tidtagningen og komme i top seks i løbet."


Poulsen Motorsports irske kører Emmet O'Brien synes, at Ring Djursland minder en del om den berømte Brands Hatch racerbane i England. Han satser på et top-seks resultat i denne weekend.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Også Emmet O'Brien deltog i langdistanceløbet sidste weekend på Ring Djursland, hvor han blev nr. 3 sammen med Thue Kristensen, der kører for Poulsen Motorsport i teamets anden Renault Clio.

Teamets fjerde DTC-kører, Jesper Sylvest fra Frederikssund, fik travlt med at genopbygge sin bil efter første løb. Hans nye racer blev særdeles hårdt påkørt af en konkurrent, men den er atter i stand til at køre race på topniveau:
"Jeg er rimelig positiv, det går den rigtige vej,” siger Jesper Sylvest, der glæder sig til den krævende Ring Djursland. "Den bane ligger godt til mig."


Efter en hård påkørsel fra en konkurrent, har Jesper Sylvest bygget sin bil op igen og fundet et godt setup. Han tror på et fint resultat på Ring Djursland i weekenden.
(Foto: Poulsen Motorsport)

De fire kørere fra Poulsen Motorsport er oppe mod 22 andre DTC-kørere, når det går løs på Ring Djursland med tidtagning lørdag og race søndag.

Poulsen Motorsport
Michael Eisenberg


Læs mere om:
 • Kristian Poulsen
 • Michel Nykjær
 • Poulsen Motorsport
 • Ring Djursland
 • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  D4 Enterprise Solutions