Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

René Prang måtte se til fra pitten

Super
Challenge 

06/05/08 

MC-Basen Super ChallengeVed åbningsløbet på Jyllandsringen d. 3. og 4. maj måtte René Prang se til som tilskuer fra pitten, mens konkurrenterne i roadracingklassen ”mcbasen Super Challenge” kørte sæsonpremiere i den nye mc-klasse.
 

Det var René Prangs første fravær i en sæsonpremiere gennem 19 sæsoner. Han har flere gange stillet til sen sæsonpremiere med en eller anden skade, men denne gang måtte han dog melde pas. Årsagen skyldes et brækket ben som han pådrog sig under træning i Spanien sidst i marts.


René Prang måtte blive i sofaen denne weekend.
(Foto: Erling Prang)

Uanset at René Prang ikke kunne stille til start, stillede han og teamcheferne i ”Team Italian Bike Store” Ketty og Tom Haasum fra i København, op på Jyllandsringen, hvor alt grejet og den nye Ducati 1098R blev linet op i pitten. René Prang fik på den måde vist at han på ingen måde er ude af denne roadracingsæson. Han forventer selv at være klar til at tage del i kappestriden på banen lidt senere på sæsonen.


René Prang, Ketty & Tom Haasum.
(Foto: Erling Prang)

Selv om han glæder han sig til virkelig at prøve kræfter med den nye Ducati, som han kun nåede at få en dags træning på i Spanien, inden det uheldige styrt indtraf, er han dog også bevidst om at benet skal have den fornødne tid og ro, inden han igen sætter sig op på Ducatien.

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Super Challenge - DM
  •