Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Lars Højris Nielsen giver den gas

Advan Cup 
06/05/08 
Yokohama

Lars er ikke ny i Advan Cup klassen, han kørte sidste sæson i en Peugeot 206 i Advan Cup hos Team Lund, men i år skifter han til Autoforum Racing Team Silkeborg hvor han kører i en Peugeot 307 EPO II, og det er en kombination der virker!
 


(Foto: Motorsporten.dk)

Den fri træning ved 'Åbningsløbet på Jyllands-Ringen blev kørt lørdag lige før middag, her viste Lars Højris Nielsen at han og den flotte Peugeot 307 EPO II er nogle man skal regne med i Advan Cup'en i 2008.
Lars satte den bedste tid, som var 1:20,369.


(Foto: Motorsporten.dk)

Under kvalifikationen lørdag eftermiddag kørte Lars tiden 1:20,438, og det rakte til en plads i den bedste halvdel af feltet, hvilket bestemt ikke er dårligt når man tænker på at det er en helt ny bil for ham, samtidig er det kun 1 sekund langsommere end den hurtigste i klassen, som var Kent Iversen.
Dog er Lars Højris Nielsen ikke helt tilfreds med sin præstation, da han mener at der er mere i Peugeot'en hvis han havde fået en fri omgang.

Det første løb i årets Advan Cup blev kørt lørdag eftermiddag, og Lars kom clean igennem på en 7. plads, kun 6,983 sekund efter den vindende bil.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndag blev weekendens andet løb kørt, og endnu en gang viste Lars Højris Nielsen flot kørsel, han sluttede på 5. pladsen, kun 5,482 sekund efter den vindende bil.

Alt i alt er Lars Højris Nielsen godt tilfreds med weekendens resultater, men vil dog gerne gøre det endnu bedre næste gang der køres.
Han sender også en stor tak til Autoforum Racing Team Silkeborg, for en fantastisk opbakning hen over hele weekenden.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter denne weekend er Lars på en samlet 7. plads i Advan Cup'en 2008, med 20 point.
Næste gang du kan se Lars på banen i Advan Cup'en er ved Ring Djursland-løbet den 18. og 19. maj.

Vejgaard

Læs mere om:
 • Lars Højris Nielsen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • Jyllandsringen
 • 04/05/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS