Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Team Telesikring debuterer i DTC

DTC Cup 
02/05/08 

Søndag debuterer Team Telesikring i DTC på Jyllandsringen
Målet er den samlede sejr inden for en toårig periode

Team Telesikring Racing er et af de nye team i Danish Touringcar Championship, når sæsonen starter i weekenden på Jyllandsringen. Men det er et team, konkurrenterne skal tage alvorligt, for der er en helt klar målsætning for teamet med den toårige målsætning, der er lagt.
 

- Vi skal vinde DTC, og det tror vi da også, vi kan, siger teamejer Ejgil Egsgaard: - Vi går ind i det her med en klar målsætning. Den er stor, men vi vil gøre det, der skal til, for at vi har en realistisk chance for at nå målet.

Faktisk har konkurrenterne allerede fået øjnene op for, at Team Telesikring Racing kan blande sig allerede i kampen om dette års mesterskab. Det viste de resultater, som teamets to kørere Peter Ager fra Esbjerg og Tom Pedersen fra Christiansfeld viste ved DTC-teamenes generalprøve for en uge side.

Tom Pedersen næsthurtigst
Tom Pedersen var næsthurtigst, da de to testdage var overstået. Kun Jan Magnussen var i stand til at køre bedre omgangstider.


Tom Pedersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

- Det var en god test, for vi fik mere fart på bilen, men vi mangler lidt endnu, for vi skal have bilen til at køre stærkere, siger Tom Pedersen.

- Jeg tror, at det er muligt med en placering i top fem i weekenden, for der er jo også andre kørere på banen. De værste konkurrenter må blive Jan Magnussen, Henrik Lundgaard og englænderen James Thompson.

Tom Pedersen sidder netop i den BMW, som Jan Magnussen sidste år kørte til flere sejre og en tredjeplads i DTC-serien. Samtidig er han godt rustet, da hans faste mekaniker fra sidste sæson, Kim Boisen, er chefmekaniker hos Team Telesikring Racing.

Hektiske forberedelser
Peter Ager har ikke blot haft travlt med at blive dus med sin nye bil til den nye sæson. Han har som en af teamets hovedmænd også haft travlt på andre områder.


Peter Ager.
(Foto: Team Telesikring)

- Det har været hektisk, siger Peter Ager. - Vi har haft et helt nyt team, vi skulle have op at stå i de sidste 4-5 måneder, så i mit hoved ligger der nok 3-4 tiendedele og roder, hvor man stadig er ved at sætte nogle servietter i nogle glas eller arbejder med at finde de rigtige mennesker til at gøre tingene. Men når vi er ovre generalprøven, så tror jeg, at det spiller.

Men selv om der er gået nogle hektiske uger op til premieren for Team Telesikring Racing, er Peter Ager fortrøstningsfuld.

- Jeg tror på, at det kan lykkes for mig at komme i top tre i privat cuppen. Det burde være muligt. Jeg plejer altid at være klar om søndagen, når vi kører race, siger Peter Ager.

Team Telesikring


Læs mere om:
  • Peter Ager
  • Tom Pedersen
  • Team Telesikring Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •