Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hartmann Honda Racing er klar til kamp i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

29/04/08 

Efter to dages intensiv test på Jyllandsringen er Hartmann Honda Racing nu klar til et angreb på årets Danish Touringcar Championship. I den kommende weekend køres det første løb i mesterskabet på netop Jyllandsringen, og teamet føler sig kampklar til årets mesterskab.
 

”Vi står i år bedre rustet, end Hartmann Racing nogensinde tidligere har stået,” slår Jens Møller fast. Sammen med James Thompson tilbagelagde han mange omgange i teamets to Hondaer i weekendens test, hvor makkerparret endte med at sætte tider som nummer 3 og 12 med briten som den hurtigste.


(Foto: Hartmann Honda Racing)

”Det har været en god testweekend for teamet, og jeg er meget imponeret over James og hans ingeniør. Det er rigtig flot, selv om jeg også havde forventet, at James ville være med helt fremme. Udviklingen viser, at det er gået den rigtige vej, og jeg tror på, at vi får en god placering i næste uge. Jeg forventer helt klart, at James skal kvalificere sig til start i første eller anden række, og jeg forventer selv, at jeg skal være med fremme i privat cuppen.”

Der var ingen tvivl om, at Hartmann Honda Racing og James Thompson var det helt store samtaleemne i ryttergården i Danish Touringcar Championship. Teamets nye kører havde aldrig før været på banen, men alligevel lykkedes det ham hurtigt at blive dus med de mange skarpe sving, så han endte førstedagen med at sætte hurtigste tid af alle. De gode takter fortsatte på andendagen, hvor Jan Magnussen og Tom Pedersen dog var hurtigere, men der er ingen tvivl om, at James Thompson bliver en faktor, man skal regne med.

”Den næste weekend tegner til at blive meget hård, for konkurrenceniveauet er meget højt,” siger James Thompson. ”Der er mange gode biler i den danske serie, og det har været to meget interessante dage. Testen forløb godt, og det var rart at stifte bekendtskab med de nye omgivelser. Teamet er godt, og jeg ser frem til det første løb.”


(Foto: Hartmann Honda Racing)

Programmet for den kommende weekend byder på en træning og to qualifying-sessioner, der skal bestemme startopstillingen til det første kvalifikationsheat søndag. Sammen med det andet kvalifikationsheat bestemmer det startopstillingen til den afgørende finale – en finale, der måske kan ende med sejr til Hartmann Honda Racing?

”Man skal aldrig udelukke noget,” siger James Thompson, ”men vi ved heller ikke, hvordan vejret kommer til at opføre sig. Og laver man bare en lille fejl i kvalifikationen, kan man rykke seks eller syv pladser længere ned, så det gælder om at være forsigtig, sætte en god omgangstid og så se, hvordan tingene udvikler sig. Men jeg vil i hvert fald kæmpe for at komme på podiet. Det er sikkert.”

Jens Møller har til årets første DTC-løb en klar ambition om at komme tættere på fronten af feltet, end det var tilfældet under den forgangne weekends test.

”Der er nogle helt naturlige forklaringer på, hvorfor det gik som det gik, men det er nogle ting, vi kan ændre på. Samtidig er der også noget psykologisk i, at jeg til løbet får en ny motor i bilen, så ved qualifying lørdag forventer jeg helt klart at være med i top 8 eller top 10,” siger Jens Møller.

Hartmann Honda Racing


Læs mere om:
  • James Thompson
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •