Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Danmarkspremiere med små skønhedsfejl

DM Rally 
28/04/08 

DM 1 Gjønge rally 2008.
 

En blandet debut for Brian Madsen i Peugeot 207
Danmarks Premieren i Peugeot 207 Super 2000 blev en oplevelse med op og nedture. Brian Madsen lagde ud i et fornuftigt tempo på prøve 1 og 2 hvor tiderne lå i top 5.


(Foto: Peugeot Sport Dealer Team Danmark)

På prøve 3 skred Brian Madsen og Henrik Vestergaard af vejen i en blød højrekurve. Bilen endte sin tur i et stort mudderhul midt på marken. Kun med hjælp fra 20-25 tilskuere lykkedes det efter godt 20 min at få bilen fri og tilbage på vejen.

Det er helt umuligt at indhente de tabte minutter, men teamet var glade for at kunne bruge resten af dagen på at få testet materiellet og få lært bilen bedre at kende.

Bilen styrer helt fantastisk og trods vores lille afkørsel på prøve 3 fik vi rigtig god fart i bilen og kørte nogle tider som lå blandt de bedste, udtaler Brian Madsen.
Det er lidt anderledes at køre med 4-hjulstræk i forhold til forhjulstræk, men alt i alt gik det rimelig hurtigt med at finde farten i den hurtige Peugeot 207.

Kort fornøjelse for Kjeld Seidler i 307CC
Det blev en kort fornøjelse for teamets 307CC, efter 3 kilometers kørsel på hastighedsprøve nr. 1 knækkede det ene motorophæng på 307’eren.


(Foto: Peugeot Sport Dealer Team Danmark)

Fejlen var ikke mulig at udbedre så vi kunne komme videre i konkurrencen, vi måtte desværre trækkes os.
Det er en meget sjælden fejl, derfor er det ekstra ærgerligt, hvis bare vi havde nået 3-4 prøve, havde vi kunne bruge det til noget, men sådan skulle det ikke være denne gang, udtaler en ærgerlig Kjeld Seidler.

Næste DM rally er i Horsens og omegn lørdag den 31. maj.

Peugeot Forhandler Forening


Læs mere om:
 • Brian Madsen
 • Kjeld Seidler
 • Vordingborg
 • 26/04/08 - Vordingborg - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS